Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki otomobile, arkadan gelen bir otomobilden kar maskeli kişilerce ateş açıldı. Olayda otomobillerde bulunan iki kadın öldü, Alihan K. yaralandı. 

Olay, sabah saatlerinde, Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen 2 otomobile, arkalarından gelen bir otomobilden inen kar maskeli 2 kişi tarafından silahlarla ateş açıldı. Otomobillerde bulunan Emine Çöp (27) ve Tuğçe Temiz (22) olay yerinde öldü. Yaralı halde araçla kaçmaya çalışan Alihan K. (26) ileride bulunan TIR’a çarptı. Alihan K., ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.  Silahlı saldırganlar otomobillirenie binerek İstanbul istikametine doğru kaçtı. Olay yerinde inceleme yapan polis, 30 adet 9 milimetre kovan tespit etti. 

İddiaya göre, Emine Çöp ve akrabası Tuğçe Semiz, Darıca’da bir eğlence mekanında Alihan K. ile birlikte eğlendi. Emine Çöp ve Tuğçe Semiz ile Alihan K. eğlence mekanından çıktıktan sonra iki araçla peş peşe araçlarla evlerine gitmek üzere yola çıktıktan sonra saldırı meydana geldi.