Su sızıntıları evlerimizde, işyerlerimizde veya bahçelerimizde oluşan sorunlardandır. Bu sorunlar genellikle ya pis su gider yollarında ya da temiz su tesisat borularından kaynaklanan etkenlerdir. Pis su gider yolların oluşan su sızıntıları sağlığımıza zarar verecek en büyük nedendir. Çünkü pis suların meydana çıkması ve kötü mikroplar yayması bizlerin sağlığını tehlike altına sokar. Temiz su tesisatlarında oluşan etkenler ise duvarların nemlenmesine, boyaların akmasına veya tavanda döküntüler yaşamamıza neden olmaktadır. Bu etkenler böyle oluştukça hem maddi hem de manevi açıdan zararlar içine girebilmekteyiz.

Su kaçağı tespiti ve onarımı sağlamak amacıyla genellikle insanlar sıradan iş meselesi ile çalışmakta olan kişilerden yardım almaktadırlar. Oysaki bu insanlar su kaçaklarının onarımını yapmak ve kaçakların ana kaynağını öğrenmek için yaptıkları işlemler bizlere daha fazla maddi zarar anlamına gelmektedir. Çünkü sıradan iş meselesi ile çalışmakta olan kişiler su kaçağını tespit etmek için fayansların veya duvarların kırılmasına neden olmaktadır. Hal böyle olunca kırılan fayansların ve duvarın yerine yenilerin yapılması anlamını taşır. Hâlbuki firmamızın üstün teknolojik imkânları ile su kaçaklarının onarımı ve tespiti basitçe yapılabilmektedir. Firmamızın çatısı altında çalışmakta ve su kaçağı tespit ve onarımı için özel eğitin almış olan profesyonel ekiplerimiz kullanmış oldukları üstün teknolojik aletler ile sizlerin maddi zararlarını en düşük seviyede tutmanızı sağlar. Profesyonel ekiplerimiz su kaçak tespiti için kamera görüntü alma ve akustik ses dinleme cihazlarını kullanmaktadır. Onarımını yapmak içinde su kaçak onarım robotlarını işleme sokmaktadırlar.

Su kaçak tespiti için kullanılan akustik ses dinleme cihazları duvarınızın içinden veya fayanslarınızın ve bahçenizin altından geçmekte olan tesisat borularındaki kaçakları tespit için kullanılmaktadır. Bu detektörler kullanılırken su kaçağı olan yerlerde bir ölçüt meydana getirtmektedir. Ölçülen değerlere göre kaçakların ana kaynağı tespit edilmekte ve tespit edilen yer açılıp onarımı yapılmaktadır. Kamera görüntüleme cihazları ise pimaş borularında veya tuvalet ve lavabo borularında oluşan kaçakları tespit etmek amacı ile kullanılmaktadır. Kamera görüntüleme cihazları gider borularından gönderilerek kaynağın yerini tespit eder ve görüntü alır. Alınan görüntüler sonucunda kaynağa ulaşılarak kaçakların giderilmesi ve onarılması sağlanmaktadır.