CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne katılmak üzere İzmir’e gitti.

Tarifeli uçakla İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer tarafından karşılandı.

Yurttaşlar da Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için havalimanına geldi. Coşkulu kalabalığın, Kılıçdaroğlu maskeleriyle alanda yer aldığı görüldü.

Alanda ayrıca Kılıçdaroğlu’na çok sayıda destek pankartı açıldı. Bir pankartta "Hepimiz Kemal'iz, hepimiz adayız" sözleri kullanıldı.

CHP lideri, İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak program öncesi dinlenmek üzere oteline gitti.

ALTILI MASA LİDERLERİ HALKLA BULUŞACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir İktisat Kongresi’nin 100. yılı kapsamında “Vicdana Davet” sloganıyla düzenlenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nde Kılıçdaroğlu ve Altılı Masa’nın diğer liderleri bir araya gelecek.

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık toplantısı sonrasında İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, “Kurul gündemimizin ana maddesi de 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve ittifakın diğer saygıdeğer liderlerinin İzmir ziyaretlerinin planlanmasıydı. Bugün saat 16.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek iktisat kongresinin beşinci gün programı öncesinde tüm liderleri İzmir halkıyla buluşturacağız. Başta 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm liderler İzmirlilerle bir araya gelecekler. Tarihi İzmir İktisat Kongresi’nde, tarihe not düşülecek bir buluşmaya tanıklık etmek isteyen tüm hemşerilerimizi Pazar günü saat 16.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi önüne davet ediyoruz” diye konuşmuştu.

kilicdaroglu-na-izmir-de-coskulu-karsilama-1139896-1

kilicdaroglu-na-izmir-de-coskulu-karsilama-1139897-1kilicdaroglu-na-izmir-de-coskulu-karsilama-1139899-1

Kaynak: BirGün