MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine, "Türkiye'nin öncülüğünde Antalya Diplomasi Forumu'nda bir araya gelen Rusya Dışişleri Bakanı ile Ukrayna Dışişleri Bakanı'nın ateşkes ve barış arayışını kundaklama girişimidir ve dış bağlantılı siyasi bir operasyondur" açıklamasıyla tepki gösterdi.

Bahçeli'nin Twitter hesabından yaptığı açıklamayı alıntılayan Kılıçdaroğlu dil çıkaran gülen surat emojisi ile yanıt verdi.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü Diyarbakır ziyaretiyle ilgili, "Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyareti, yaşanan ibretlik sahneleri, yapılan ilkesiz açıklamaları, yaygınlaşan itibarsız tavırları deşifre etmekle kalmamış, bölücülüğün CHP bünyesine nasıl tutunduğunu belgelemiş, resmetmiş ve teyit etmiştir. Kılıçdaroğlu, düzenlenen toplantıya katılanlara hitaben gerçekleştirdiği konuşmasının bir yerinde, 'Bana her şeyi açık açık sorabilirsiniz' diyerek sözde demokrat bir imaj vermeye, gerçeklerle bağdaşmayan her düşünceye açık bir profil çizmeye heveslenmiştir" demişti.

Kılıçdaroğlu, soruları olduğunu ve cevap almanın da en doğal hakkı olduğunu ifade eden Bahçeli'ye emoji ile yanıt verdi.