CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla kırmızı bültenle aranan Sedat Peker'in, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve TOBB Deniz Meclisi Üyesi Salih Orakçı ile ilgili yolsuzluk iddialarını yargıya taşıyacaklarını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, pazartesi günü parti olarak suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Kılıçdaroğlu, "Pazartesi parti örgütümüz suç duyurusunda bulunacak. Vatan kurtaran savcı ve hakim, haydi göreyim sizi; hem konser falan değil, konu SPK... Gençler sakın birbirinize düşmeyin! Hakaret falan değil mesele. Sizi kavga ettirmek istiyorlar çünkü paraya tapıyorlar. Paratapar bunlar" ifadelerini kullandı.

Pazartesi parti örgütümüz suç duyurusunda bulunacak. Vatan kurtaran savcı ve hakim, haydi göreyim sizi; hem konser falan değil, konu SPK... Gençler sakın birbirinize düşmeyin! Hakaret falan değil mesele. Sizi kavga ettirmek istiyorlar çünkü paraya tapıyorlar. Paratapar bunlar.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) August 27, 2022