CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı paylaşımda saat 21'i işaret ederek paylaşımda bulunacağını açıklayarak ''Birlikte bakalım bir ibret tablosuna'' demişti.

Saatler 21'i gösterdiğinde Kılıçdaroğlu, ''Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir'' videoyu notuyla paylaştı.

‘ŞAHSİ PROTESTOMA DEVAM EDECEĞİM’

Kılıçdaroğlu videoda şunları söyledi:

''Biliyorum mutfaklarınız yangın yeri. Korkunç bir soygun var. Elektrik faturalarınızın mücadelesini verirken; getirdiler akaryakıt zamlarını. Artık belli ki gasp etmeye çalıştıkları iki lokma ekmeğiniz için dövüşeceğiz, kavga edeceğiz. Sizin nasibiniz uğruna, etmek zorundayız. Saraylılar tatlı peşinde sizin ise tuzunuz yok. Ama sevgili halkım sizde bizde biliyoruz ki millet galip çıkacak. Saray'daki şahsa seslendim: Elektrikte KDV'yi sıfırla. Tık yok, ses yok. O zaman bende şahsi protestoma devam edeceğim.

‘BUNUN  ASIL NEDENİ TÜRK LİRASININ DEĞERİNİN PUL EDİLMESİDİR’

Dün aşırı yağdırdıkları akaryakıt zamları da ağır bir zulme döndü artık. Anlatıyorlar ya; dünyada şöyle oldu yok dünyada böyle oldu diye. Bunun  asıl nedeni Türk lirasının değerinin pul edilmesidir, Gerisi hikaye.

Halkım, bir dilim kuru ekmek kavganızı birlikte vermezsek bu beşli çeteler bizi soymaya devam edecek. Hem bu kuru ekmek paranızla da yandaş medyayı, trollerini, teşkilatlarını finanse edecekler. Hatırlarsanız ''İktidar olduğumuzda kuruş ödemem'' demiştim yapmak istedikleri talan İstanbul kanalına. Finansal akbabaları da uyarmıştım. Çetelerini korumak için ne demişti şahsım: 'Söke söke alırlar'' demişti.

Buradan beşli çeteye de bir çift sözüm olsun: Eyy beşli çete siz Putin'in oligarkları için kurduğu sistemin Türkiye'deki kopyalarısınız. Saraydaki şahıs Putin'den ne öğrendiyse sizinle de onu uygulamak istiyor.

Gittiniz İngiltere'den mahalleler satın aldınız, villalar aldınız, bankalar kurdunuz, paralarınızı oralara taşıyorsunuz taşımaya da devam ediyorsunuz. Paranızın orada güvende olacaklarını mı sandınız? '