CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün kendisi hakkında söylediği, "Terbiyesiz herif" sözüne yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu Twitter'dan paylaştığı video ile verdiği yanıtta, "Bana hakaret ediyor çünkü kontrolü kaybetti ama ben 16 şehidimizin hakkını savunmaya devam edeceğim" dedi.

CHP Genel Başkanı videoyu, "İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir" notuyla paylaştı.

Erdoğan'ın sorulan sorulara cevap vermek yerine hakaret ettiğini aktaran Kılıçdaroğlu, "Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım" dedi.

Sosyal medyadan bir video paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, şu mesajları verdi:

"Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip, 'terbiyesiz' bile diyor. Ne için söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Ve kendisine 5 soru sordum. Şehit aileleri adına sordum, milletimiz adına sordum. 5 soruya yanıt ver dedim, en azından toplum neyin olup olmadığını öğrensin diye. Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçe ile hakaret ediyorsun? İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Gara'da PKK tarafından şehit edilen 13 vatandaş için "Sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verirken, "Ya sen ne yüzsüznüz? 5-6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun? Terbiyesiz herif." ifadelerini kullanmıştı.