Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adaylık kampanyasının resmi başlangıcını yaptı.

Millet İttifakı'nın 5 lideri de Kılıçdaroğlu'nun kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "#SanaSöz yine baharlar gelecek…" başlığı ile video paylaştı. Cumhurbaşkanlığı kampanyasının ilk filmi olan videoda, Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile el ele olduğu görüntülere de yer verildi.

Millet İttifakı'nın beş genel başkanı ile birlikte kayıtlara geçen görüntülerin de birleştirdiği videoyu Kılıçdaroğlu, "Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek" ifadeleriyle bitirdi. Levent Yüksel'in 'Tuana' şarkısının kullanıldığı videoda Kılıçdaroğlu, şu ifadelerle seslendi:

"Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.  Sana söz, yine baharlar gelecek"

MİLLET İTTİFAKI'NDAN DESTEK

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun kampanya filmini İyi Parti, DEVA Partisi, Gelecek Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderleri de paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun videosunu alıntılayan İyi Parti lideri Meral Akşener, "#SanaSöz umut bitmeyecek…" diye yazdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise paylaşımı alıntılayarak, "#SanaSöz yine baharlar gelecek…" diye yazdı.