Tüp bebek doğal yollarla çocuk sahibi olamayan çiftlerin başvurdukları bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde kısa sürede bebek sahibi olabilir ve ailenize yeni bir bireyi daha katabilirsiniz. Tüp bebek tedavisini almak isteyen birinin doğal yollarla hamile kalmaması gerekir. Eğer bu gerçekleşiyorsa zaten tüp bebeğe ihtiyaç kalmayacaktır. Kıbrıs tüp bebek olarak bu alanda uzun süredir hizmet vermekteyiz. Eğer sizler de güvenli bir şekilde tedavi olmak istiyorsanız bizleri tercih edebilirsiniz. Tüp bebek tedavisi sayesinde çocuklarınıza kavuşabilirsiniz.

Yumurta Donasyonu

Bazı durumlarda anne adayları hamile kalamazlar ve bu işlem için tıbbi müdahale gerekir. Eğer sizler de bu durumdaysanız yapmanız gereken şey kliniğimize uğrayarak tedavilere başlamak olacaktır. Kliniğimiz sayesinde anne adayı kısa sürede hamile kalabilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz. Eğer annede yeteri kadar gelişmiş yumurta bulunamıyorsa yumurta donasyonu yapmak gerekir. Yumurta donasyonu işe yarar yumurtası olmayan anne adayına uygun bir donör bulunarak bu donörden alınan yumurtayı nakletmek demektir. Bu işlem sayesinde anne adayları kesin olarak hamile kalabilirler.

Cinsiyet Seçimi

Hamile kalmanın ve dünyaya yeni bir bebek getirmenin en mükemmel yanlarından biri de doğacak bebeğin cinsiyetidir. Cinsiyet seçimi işlemi normal şartlar altında imkânsız denebilecek kadar zordur. Fakat kliniğimiz sayesinde istediğiniz cinsiyetteki bebeğe hamile kalabilirsiniz. Cinsiyet Seçimi için anneden yumurta, babadan da spermler alınabilir. Bu aşamadan sonra laboratuar ortamında gerekli çalışmalar yapılır ve bebeğin cinsiyeti belirlenir. Bebeğin cinsiyeti belirlendikten sonra yumurta tekrar anne karnına yerleştirilir.

Sperm Donasyonu

Sperm donasyonu işlemi spermleri kullanılamayan erkekler için uygulanan bir işlemdir. Spermleri yetersiz olan erkeklere uygun donörlerden alınan spermler verilir. Aynı zamanda anne adayından da yumurtalar alınır ve laboratuar ortamında birleştirilir. Bu aşamadan sonra elde edilen birleşim anne karnına yerleştirilir ve hamilelik tamamlanır. Eğer sizler de bu tedavi yöntemlerini almak istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Kliniğimiz sayesinde bu alanda sorun yaşayan herkes tedavi olabilir ve iyileşebilir. Bu sayede çocuk sahibi de olabilirler, ailelerine yeni bireyler katarlar.