İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'ne bağlı çalışan, işçilerden ikisi kar küreme aracıyla kaza geçirdi. İşçilerden Seyfettin Opçin yaşamını yitirdi. Yaralı olan diğer işçi ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Türkiye, Sibirya’dan gelen çok soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi. Bugünden itibaren kuzey ve batıda sıcaklık 6-10 derece düşecek. Marmara, Karadeniz ile Doğu Anadolu’da yoğun kar yağışı bekleniyor. Bazı illerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. İstanbul'da İDO ve THY'nin birçok seferi iptal edildi. Meteoroloji, İstanbul'da 10-25 cm arasında kar kalınlığının oluşabileceğini duyurdu. Yoğun tipi nedeniyle tüm vapur seferleri kısa bir süre iptal edildi.

Bugünden itibaren Karadeniz üzerinden gelen Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı havanın Güney ve Kıyı Ege ile Van ve Hakkâri dışında kalan ülke genelinde etkili olması bekleniyor. Yağışların; iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyı kesiminde de kar şeklinde olması tahmin ediliyor.