Kanada sertifika programları ile siz de istediğiniz bölümü yurtdışında okuyabilirsiniz. Bu yolla hem dil bilginizi geliştirebilir hem de bir lisans diploması sahibi olabilirsiniz. Vatandaşlık aldığınız taktirde ülkede kalma şansınız da vardır. Kanada farklı birçok üniversiteye ev sahipliği yapmaktadır. Bu üniversitelerde verilen eğitimler ise oldukça kalitelidir. Dünya sıralamasında İlk 200’de bile 10 üniversitesi olan Kanada üniversite eğitimi almak için oldukça doğru bir seçim olacaktır. Burada farklı birçok sertifika programı vardır. Dilediğinizi seçerek başvuru yapabilir ve Kanada’da eğitim alma şansı yakalayabilirsiniz. Bölümlere göre alım şartları değişebilmektedir. BU yüzden şartları iyi incelemek gerekiyor.

Kanada Sertifika Programları Var mı?

Kanada sertifika co-up programları oldukça fazladır. Bu sertifika programları ile Kanada’da bulunduğunuz sürede çalışma imkânı da kazanabilirsiniz. Hem çalışmak hem okumak için ideal birçok kolej bulunmaktadır. Bu kolejlerden bazıları özel bazıları ise devlet kurumudur. En sık tercih edilen ve çok fazla bilinen kolejleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Toronto School of Management
  • Cornerstone International College,
  • ILAC International College
  • Arbutus College
  • Greystone College
  • Vancouver Film School(Sanat bölümleri oldukça fazladır)

Ayrıca bazı devlet kolejlerinden alacağınız sertifika programı sonrasında çalışma izni de kazanıyorsunuz. Bu çalışma izni süresince belirtilen yerlerde ve belirtilen saatleri geçmemek kaydıyla çalışarak para kazanabiliyorsunuz. Ancak bu programları iyi araştırmak gerekmektedir. Doğru bir sertifika programı seçilerek uzun süre Kanada’da ikamet edebilirsiniz.

Kanada Sertifika Programları Fiyatları Ne Kadar?

Bu ücretler kalacağınız süreye ve sertifika kapsamına göre değişmektedir. Ayrıca okula göre de fiyatlar değişebilmektedir. 66 hafta olan ve içerisinde staj da bulunduran işletme programı 7750 CAD olarak ücretlendirilmektedir. Toronto’da bu eğitimi alabilirsiniz. Yine Toronto sınırlarında dijital işletme eğitimi alabilirsiniz. Bu eğitim 97 hafta sürmektedir. Ücreti ise 9500 CAD civarındadır. Mobil uygulama geliştirici eğitimini Vancouver sınırları içerisinde Cornerstone College aracılığı ile alabilirsiniz. Bu sertifika programı ile 2 yıl Kanada’da kalabilirsiniz. 14 bin CAD ödemeniz gerekse de 2 yıl oldukça uzun bir süredir. Tüm bu programların detayları hakkında bilgi almak ve bir an önce başvuru yapmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. PR eğitim olarak sizlere en kaliteli Kanada sertifika programları arasından seçim yapıyor ve başvurunuzu gerçekleştiriyoruz.

(https://www.pregitim.com/blog/kanada-sertifika-programlari-fiyat)