Kanada ILAC dil okulu, ülkenin en popüler eğitim merkezlerinden birisidir. Başlangıç seviyesinden, ileri seviyeye kadar öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik oldukça çeşitli eğitim programları sunulmaktadır.

ILAC dil okulu Toronto ve Vancouver şehirlerindeki modern ve konforlu kampüslerinde öğrencilere eğitim fırsatları sunuyor. Kampüsler şehir merkezinde yer almaktadır. Hem kolay ulaşım, hem eğitim sonrasında daha fazla pratik yapmak için en iyi seçenektir.

Neden ILAC Dil Okulu

  • Her yıl 60’ı aşkın ülkeden, 14.000’i aşkın öğrenci Kanada ILAC dil okulu programlarını tercih etmektedir.
  • Kanada’nın en başarılı dil okuludur. Kazandığı ödüllerle bunu kanıtlamıştır.
  • Türkiye’den gelen öğrenciler için Türkçe konuşan yetkili mevcuttur. Olası tüm ihtiyaçlarda hızlıca destek olur.
  • Kanada’nın en popüler iki şehri olan; Toronto ve Vancouver’da hizmet vermektedir.
  • Kampüsler teknolojik ve konforludur. Öğrencilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ve gelişen teknolojiyle dizayn edilmiştir.
  • 70’den fazla üniversite ve koleje IELTS ya da TOEFL sınavına girmeden geçiş yapabilirsiniz.
  • 10 ile 14 kişilik sınıflarda başlangıç seviyesinden itibaren, tüm dünyadan gelen öğrencilerden oluşan sınıflarda eğitim verilir.

ILAC Dil Okulu Toronto

ILAC dil okulu Toronto en sık tercih edilen destinasyondur. Toronto, Kanada’nın en kalabalık ve en büyük şehridir. Bir metropoldür. Birçok farklı ülkeden göçmen ve öğrenci Toronto şehrinde eğitim hayatına devam etmektedir.

ILAC dil okulu Toronto şubesinde başlangıç seviyesinden itibaren, 10-14 kişilik sınıflarda öğrencilere eğitim verilmektedir. Eğitim sonrasında dilerlerse Toronto’daki birçok üniversite veya koleje kayıt olarak eğitim programlarına devam edebilirler.

Kanada ILAC Dil Okulu Başvurusu

Eğer eğitim almaya karar verdiyseniz; Eğitim kabulü, konaklama ve vize işlemleri gibi birçok bürokratik süreç daha sizi bekliyor olacaktır. Bu işlemleri tek bir merkezden halletmek ve en hızlı şekilde eğitim programlarına başlamak için; ilacdilokulu.com