Ülkemizin turizm bakımından en önemli noktalarından bir tanesi İstanbul şehridir. İstanbul pek çok farklı ülkeden binlerce turiste ev sahipliği yapmaktadır. Yılın hemen her sezonunda aktif olan İstanbul turizmi farklı konaklama alternatiflerini de bünyesinde barındırır. İstanbul ve Beylikdüzü konaklama bakımından en elverişli konumlardır. Zira bölgede bulunan turizm işletmeleri ve otelleri müşteri odaklı ve yüksek hizmet kalitesi anlayışıyla çalışmaktadır. Beylikdüzü otelleri, alanında en gelişmiş oteller arasındadır. Otelleri içerisinde süit oda ve standart oda bulunan Beylikdüzü otelleri her sezon kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Beylikdüzü Otelleri kapsamında bulunan XXX Otel, alanında oldukça iddialı otel işletmeleri arasındadır. Beylikdüzü otel deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçilerin tercih sebepleri arasında bölgenin merkezi bir yerde olması da bulunmaktadır. Bu sayede ziyaretçiler diğer ilçelere kıyasla ulaşım bakımından zorluk çekmemektedir. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan İstanbul ve Beylikdüzü otelleri; ulaşım, oda konsepti ayrıcalığı gibi konularda etkili olması sebebiyle ön plana çıkmaktadır. Tüm bu sebepler değerlendirildiğinde İstanbul seyahati yapacak olan kişilerin konaklamada öncelikli tercihi Beylikdüzü olacaktır.

Beylikdüzü Konumunda Bulunan Konaklama Alternatifleri

İstanbul turizm bakımdan öne çıkan şehrimiz olmakla beraber İstanbul konumunda konaklama bakımından öne çıkan bölge ise Beylikdüzü’dür. Dolayısıyla Beylikdüzü konaklama bakımından bir hayli gelişmiştir. Beylikdüzü konumu, otelleri ile ön plana çıkmaktadır. Fakat bölgede bulunan konaklama alternatifi sayıca oldukça fazladır. Eğer İstanbul’a gidildiğinde Beylikdüzü konumunda konaklanmak istenirse otel tercihi oldukça doğru olacaktır. Otel deneyimi yaşamak isteyen ziyaretçiler yıldızlı otellerin yanı sıra butik otellerde de konaklayabilirler. Butik oteller içerisinde bulunan oda alternatifleri yıldızlı otellere kıyasla kısıtlıdır. Zira butik otellerde süit oda bulunmamaktadır. Yalnızca standart oda bulunmaktadır. Beylikdüzü konumunda bulunan butik otelleri deneyimlemek isteyen ziyaretçiler konaklamalarından memnun kalacaklardır. Yıldızlı otelleri ve butik otelleri ile oldukça beğenilen Beylikdüzü semtinde bulunan diğer konaklama alternatiflerine bakalım. Beylikdüzü konumunda ziyaretçilerin konaklaması için apartlar da bulunmaktadır. Apartlar çok daha ev konseptine sahip odalara sahiptir. İstanbul tatili yapmak isteyen kişiler gerek tek kişilik konaklama gerekse çift kişilik konaklama olanağına otel deneyimi ile erişebilirler. Bunun yanı sıra butik oteller ve apart da kalabalık konaklamaları karşılamakta oldukça iyidir.

Beylikdüzü Otel Fiyatları

Beylikdüzü otel fiyatları hakkında net bir bilgi sahibi olabilmek için konaklamak istediğiniz Beylikdüzü otelleri ile iletişime geçmenizde fayda olacaktır. Fakat Beylikdüzü otel fiyatları konusunda belirleyici olan bazı unsurlar bulunmaktadır. Üç ana başlıkta toplanan bu unsurlara gelin birlikte bakalım. Beylikdüzü otel fiyatları bakımından belirleyici olan unsurlardan ilki oda içerisinde konaklanacak gün sayısıdır. Bilindiği üzere oda içerisinde konaklanacak olan gün sayısının artması demek otele ödenecek olan fiyatları artırır. Beylikdüzü otel fiyatları konusunda belirleyici olan ikincisi unsur oda içerisinde kalacak olan kişi sayısıdır. Beylikdüzü otelleri geniş aileler ve arkadaş gruplarının konaklaması için uygundur. Bu sebepten ötürü oda içerisinde kalan kişinin artmasıyla paralel olarak otel fiyatları da artacaktır. Beylikdüzü otel fiyatları hakkında bilinmesi gereken son unsur oda konseptidir. Beylikdüzü otel deneyimi yaşayacak olan kişiler süit oda alternatifini tercih edebilirler. Bu sebepten ötürü de fiyat artabilmektedir. Süit oda fiyatları genel olarak standart oda fiyatlarına kıyasla daha yüksektir.

beylikduzu_otelleri

Beylikdüzü’ne Gidildiğinde Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler

Beylikdüzü otelleri konumunda bulunan popüler yerler ve tarihi yapıların sayısı oldukça fazladır. Bilindiği üzere ülkemizin en önemli şehirlerinden olan İstanbul, pek çok tarihi yapı içermektedir. Bu yapıların bir kısmı da Beylikdüzü konumunda bulunmaktadır. Beylikdüzü otelleri özellikle bu tarihi yapılara yakın olmaları sebebiyle de ziyaretçiler tarafından tercih edilmektedir. İstanbul tatili boyunca Beylikdüzü’nde konaklayan kişilerin gitmeden önce mutlaka görmeleri gereken yerler mevcuttur. Eğer siz de yakın zamanda İstanbul tatili yapmayı planlıyorsanız, Beylikdüzü’nde bulunan yapılara gelin birlikte bakalım.

Değirmenburnu Feneri: Beylikdüzü semtinin önemli sembollerinden bir tanesi olan Değirmenburnu Feneri, bölge halkı için oldukça değerlidir. Zira bu fener 1963 yılında yapılmıştır ve günümüzde halen korunmaktadır. Dolayısıyla yerel halkın ve yabancı turistlerin yüksek ilgi odağında yer almaktadır. Beylikdüzü’nün Gürpınar mahallesinde yer alan bu yapı otel bölgelerine de yakındır.

Kapıağa (Haramidere) Köprüsü: Mimar Sinan’ın ülkemize bıraktığı 4 değerli köprü miraslarından bir tanesi de Kapıağa Köprüsü’dür. Bu yapı özellikle mimari değerleri araştıran kişiler tarafından sıkça ziyaret edilmektedir. Beylikdüzü otelleri köprüye yakın olması sebebiyle de sıklıkla tercih edilmektedir.

Roma Kayıkhanesi: Beylikdüzü’nün Ambarlı sahillinde bulunan bu yapı, eski zamanlarda Roma’lılar tarafından yapılmıştır. Farklı bir medeniyeti de temsil eden Roma Kayıkhanesi, İstanbul’un medeniyetler şehri olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Beylikdüzü’nde Ne Yenilir? Ne İçilir?

İstanbul, başta Türk mutfağı olmak üzere pek çok dünya mutfağını oldukça başarılı bir biçimde çıkarmaktadır. Bu sebepten ötürü gastronomi bakımından oldukça gelişmiştir. Gastronomi şehri olarak da ön plana çıkan İstanbul, ziyaretçilerine adeta lezzet şöleni yaşatmaktadır. Özellikle Beylikdüzü konumunda bulunan restoranlar ve otel restoranları ziyaretçiler tarafından ilgi görmektedir. Bölgede yerel lezzetlerden et ve et yemeklerine ağırlık verilmektedir. Bunun yanı sıra yöresel bazı lezzetlere de erişmek mümkündür. Ülkemizde önemli bir yeri olan kahve kültürü de içecek sektöründe kendini belli etmektedir. Türk kahvesi ile meşhur olan ülkemiz, Beylikdüzü mekânlarında sıklıkla tüketilmektedir. Eğer sizler de yakın zamanda Beylikdüzü otelleri konumunda konaklamak istiyorsanız bölgenin restoranlarında farklı mutfak lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz.

Beylikdüzü ve Konaklama Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Beylikdüzü Ulaşım Bakımından Hangi Ağlara Sahip?

İstanbul tatili yapmayı düşünen kişiler konaklamak istedikleri bölgelerde ulaşımın nasıl olduğunu merak etmektedir. Beylikdüzü otelleri ulaşım bakımından oldukça elverişli bir konumda yer almaktadır. Bölgeye doğrudan gelmek isteyen ziyaretçiler; otobüs, minibüs ve metrobüs kullanarak bölgeye gelebilmektedir. Bunun yanı sıra bölgede bulunan otel konumlarına aktarmalı olarak ulaşmak da mümkündür. Beylikdüzü konumuna aktarmalı olarak gelmek için vapur ve metro tercihi yapılabilir. Aktarmalı olarak gelmeyi tercih eden otel ziyaretçileri ufak bir İstanbul turu yaşamış olacaklardır.

Beylikdüzü’nün Yakın Olduğu Popüler Konumlar Nereler?

Yazımızın önceki kısımlarında Beylikdüzü konumunda bulunan tarihi ve popüler yerlerin hangileri olduğuna değinmiştik. Buradan da yola çıkarak söylenebilir ki Beylikdüzü otelleri; Roma Kayıkhanesi, Kapıağa Köprüsü ve Değirmenburnu Feneri’ne oldukça yakındır. Ziyaretçiler bölgede otel deneyimi yaşadıkları esnada oda dışına çıkarak bu yerleri ziyaret edebilirler. Tarihi yapıların yanı sıra bölgede pek çok kişinin sıklıkla gittiği eğlence mekânları da bulunmaktadır. Ziyaretçiler bu mekânlara giderek Beylikdüzü konaklamaları esnasında doyasıya eğlenebilirler.

Beylikdüzü Otellerinde Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

Beylikdüzü otel fiyatları hakkında yazımızın önceki kısımlarında bilgi vermiştik. https://losshotel.com/ Otel fiyatları konusunun devamı niteliğini taşıyan ödeme yöntemlerine de gelin birlikte bakalım. Beylikdüzü otelleri ziyaretçilerin ödeme yöntemlerini kolaylaştırmak adına farklı ödeme seçenekleri geliştirmiştir. Bu yöntemlerden ilki nakit ödeme, ikincisi ise kredi kartı ile ödeme yöntemidir. Ziyaretçiler kendilerine en uygun olan alternatifi seçerek ödemelerini gerçekleştirebilmektedir. Bu noktada bilinmesi gereken bir diğer husus ise ödemelerin otele giriş esnasında alındığıdır. Bu sistem ülkemizde bulunan tüm otel işletmeleri için geçerlidir.