Raflar, birçok eşyada kullanılır. Evdeki dolaplardan depolama alanlarına kadar birçok yerde tercih edilir. Kullanım alanları farklı olduğu raf modelleri de farklıdır. İhtiyaca ve boyutlara göre tasarlanır. Kaliteli üretildiklerinde de yüksek dayanım sağlar.

Zem Raf Sistemleri, 40 yılı aşkın bir süredir sektörde profesyonel hizmet vermektedir. Hizmetleri arasında; raf bakım, montaj ve demontaj, pazarlama bulunur. Tüm hizmetlerinde kaliteden ve dürüstlükten ödün vermez. Müşterilerini memnun etmek için raf sistemlerinde kendilerini sürekli geliştirir. Yeni raf sistemleriyle de yenilenir.

Çalışmalarında iş sağlığı ve güvenliğine dikkat eder. 50’den fazla personelinin ve müşterilerinin güvenliği için önlemler alır.

Modern Raf Modelleri

Raflar, birçok işletmede kullanılır. Özellikleri sayesinde hem ürünlerin taşınması hem de depolanması için avantajlar sağlar. Zem Raf Sistemleri, 4 kategoride raf üretir. Bu raf modelleri;

      Ağır yük raf sistemleri

      Depolama ekipmanları

      Hafif ve orta yük raf sistemleri

      Güvenlik aparatları ve raf aksesuarlarıdır.

Tüm kategoriler, Zem Raf sistemleri farkıyla yüksek dayanıma ve kaliteye sahiptir. Ağır yük raf sistemleri, genellikle depolarda kullanılır. Hafif ve orta yük raf sistemleri, marketlerde tercih edilir. Diğer hizmetler ise parça olarak üretildiği için isteğe göre üretilebilir.

Zem Raf Sistemleri ürün ve hizmetlerinden yararlanmak için web sitesini ziyaret etmek yeterlidir. Ayrıca hizmet detayları hakkında detaylı bilgi alınabilir.

Uygun Fiyatlı Çelik Raf Sistemleri

Raflar birçok kolaylık sağladığı için günümüzde sık tercih edilir. Özellikle depolarda ve büyük alışveriş merkezlerinde görülür. Büyük raflar, genellikle çelikten yapılır. Çelik raf sistemleri, dayanımı ile bilinir. Dolayısıyla fiyatları merak edilir.

Zem Raf Sistemleri, müşterilerini memnun etmeyi ilke edindiği için hizmetlerinde en uygun fiyatı sunmaya özen gösterir. Hizmet almak için iletişime geçildiğinde ilk olarak talepleri dinler. Ardından hizmetlerinden uygun ve avantajlı olanları sunar. Müşterinin isteği doğrultusunda çalışmalara başlanır.

Raflar monte edildikten sonra hizmet bitmez. Raf bakım hizmetleriyle rafların kalitesi ve dayanımı uzun süre korunur. Hizmetler hakkında daha fazla bilgi ve merak edilen sorular için Zem Raf Sistemleri ile iletişime geçebilirsiniz.