Oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül Doğulu ile başlarından geçmiş gibi anlattığı hikayeye yönelik eleştirilere yanıt verdi.

Doğulu,  "Bu sadece bana ait bir hikâye değil. Herkesin yaşadığı bir hikaye" dedi.

Oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül Doğulu ile katıldığı 'O Ses Türkiye Yılbaşı' programında şarkı söyledikten sonra, geçmişte yaşadıkları bir tartışmayı şöyle anlattı:

“Biz bir gün tartıştık, sanıyorlar ki biz hiç tartışmıyoruz. Biz o kadar büyük tartıştık ki ben vurdum kapıyı çıktım. İşlerimi hallettim. Geldim eve, koltukta uyuyakalmış. Hayatta bırakmam onu koltukta. Kucaklarım götürürüm beraber yatacağımız yere. O gün yapmadım. Çünkü kızgındım. Yapmadım gittim yatak odasına yattım. Sabah oldu. O da kızgındı. Dedim ki ara mı versek. O da tamam verelim dedi. Birkaç saat geçti Tam dışarı çıkacağım boynumdan öptü. Konuştuk, dün gece eve geldiğini fark ettim dedi. Çok bekledim beni almanı. Ben de dedim çok bekledim aç mısın diye kalkıp bana sormanı. Bizim miladımız oldu. Konuşarak çok şey anlaşılabiliyor.”

Programın yayınlanmasının ardından Kadir Doğulu'nun anlattığı hikayenin sosyal medyada bir kişi tarafından paylaşıldığı yönünde tepkiler geldi.

Doğulu, konuyla ilgili olarak Habertürk'ten Volkan Özdemir'e şu açıklamayı yaptı:

"Aslında çok konuşmak istemiyorum. Hepimiz birbirimizin aynısıyız, benziyoruz birbirimize. Bu sadece bana ait bir hikâye değil. Herkesin yaşadığı bir hikâye... Biz hepimiz birbirimizle aynıyız. Herkes yaşıyor. Sizler de eşiniz ve kız arkadaşınız ile bu tarz olaylar yaşamıyor musunuz? Birilerinin daha yaşıyor olması anormal değil. Herkes algıda eşsiz ama yaşantı olarak bir... Şu örneği vereyim; herkes arefe günü trafiğe yakalanmayayım diye çıkmıyor, ertesi gün çıkar ve trafiğe yakalanır."