Van’da bir kadın daha eşi tarafından öldürüldü. Başbakan “One minute” demedi. Genelkurmay sesiz. İmralı’dan, Kandil’den “Kadına kalkan eller kırılır” mesajı da gelmedi. Muhalefet küplere binmedi. AB’den açıklama yapılmadı. Van’da bir kadın daha öldürüldü…

Van'da 5 gün aradan sonra bir kadın cinayeti daha işlendi. 60 yaşındaki Sabri Döger tartıştığı eşi 38 yaşındaki Sevinç Döger'i çocuklarının gözü önünde tabancayla öldürdü.

Van'ın Süphan Mahallesi'nde 29 Temmuz 2011'de tartıştığı eşi Abdulbari Erol tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürülen 28 yaşındaki Gülnaz Erol'dan sonra bugün de Cevdetpaşa Mahallesi'nde Sevinç Döger öldürüldü.

60 yaşındaki Sabri Döger ilk eşinden boşandıktan sonra evlendiği 38 yaşındaki eşi Sevinç Döger ile bugün saat 14.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evinde bulunan tabancayı alan Sabri Döger, en büyüğü 12 yaşında olan 5 çocuğunun annesi Sevinç Döger'e kurşun yağdırdı. Çocuklarının gözü önünde eşinin kurşunlarına hedef olan Sevinç Döger olay yerinde öldü.

Silah sesi üzerine komşularının haber vermesiyle gelen polis Sevinç Döger'in kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Ağlayan çocukları gelen yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken Sevinç Doger'in cesedi evden çıkarılarak cenaze aracıyla Van Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cenazenin evden çıkarılışı sırasında Sevinç Döger'in komşuları gözyaşına boğuldu.

Cinayetten sonra kaçan Sabri Döger polis tarafından aranırken, ölen Sevinç Döger'in 5 çocuğu yakınlarına teslim edildi.