Urfa'da yaşayan 33 yaşındaki Suriye uyruklu Nahiye Atay, sert bir cisimle dövülerek öldürüldü. Öldürülen kadının balkondan atılarak cinayate 'intihar süsü' verildiği öne sürüldü.

Urfa'da, hamile olduğu belirtilen 33 yaşındaki Suriyeli Nahiye Atay sert bir cisimle dövülerek öldürüldü. Cinayeti üvey oğlunun işlediği öne sürülürken, öldürülen kadının daha sonra balkondan atılarak cinayete intihar süsü verilmesi için jandarmaya bilgi verildiği belirtildi.

Olay Urfa’ya bağlı Yardımcı Mahallesi'nde meydana geldi. 2004 yılında Urfa’ya yerleşen Suriyeli Nahiye Atay, Ahmet Atay’la evlendi. Nahiye Atay ile kocasının ilk eşinin çocukları arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma büyümesi üzerine başına sert cisimle vurulup dövülerek öldürüldü. Kendinden geçen kadının daha sonra oturdukları evin ikinci katından aşağıya atıldığı ve cinayete intihar süsü verilmeye çalışıldığı belirtildi.

Yaşananların ardından olay yerine jandarma ve sağlık görevlileri çağrıldı. Sağlık görevlilerin yaptığı incelemede kadının öldüğü saptandı. Olay yerinde tamamlanan incelemenin ardından kadının cenazesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Nahiye Atay’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınlarını teslim edildi. Olayla ilgili jandarma cinayete karıştığı belirtilen kadının üvey oğlu İ.A.A. gözaltına alındı.