Cep telefonuna indirdikleri telsiz sesi uygulamasıyla kendilerine polis süsü verip araçlarına aldıkları kadına tecavüz ettikleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Milliyet'in haberine göre, İstanbul Sarıyer’de meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Türkmenistan uyruklu temizlikçi Nergiz E. (34) alışverişten evine dönerken Orhan Ş. adlı bir kişi tarafından kelepçe takılıp marangoz atölyesine götürüldü. Orhan Ş. daha sonra arkadaşı Halil K.’yı da atölyeye çağırdı. Halil K., geldikten sonra Nergiz E. ile zorla cinsel ilişkiye girmek istedi. Ancak kadın direnince kelepçeyi çıkardı. Bu sırada şüphelilerin üzerindeki cihazdan polis telsizi sesi duyan Nergiz E. paniğe kapıldı. Nergiz E.’nin panik ve korkusundan faydalanan iki şüpheli kadına tecavüz etti.

SERBEST KALDILAR

Yaşadığı şokun ardından polise giden kadın, saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis çevrede yaptığı kısa bir araştırmanın ardından şüphelileri yakaladı. Üzerlerindeki cep telefonunda polis telsizi uygulaması bulunan şüpheliler Nergiz E. ile rızası doğrultusunda ilişkiye girdiklerini öne sürdüler. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı.