AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın evinde ölen Nadira Kadirova'nın odasında boğuşma olduğu izlenimi uyandıran görüntüler ortaya çıktı.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, polislerin Kadirova'nın odasındaki olay yeri incelemesi görüntülerinde odadaki dağınıklık dikkat çekiyor.

'kovuşturmaya yer yoktur' kararı verilen ve Anayasa Mahkemesi'ne taşınan Kadirova'nın ölümüyle ilgili polislerin olay yeri incelemesi görüntülerinde, yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler görülüyor.

Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği de görülüyor.

Nadira Kadirova’ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

AVUKAT DOĞAN: POLİSLERE ŞİRİN ÜNAL'IN KIZI EŞLİK EDİYOR

Görüntüleri değerlendiren Kadirova ailesinin avukatı Prof. Dr. İlyas Doğan, “Odada bir boğuşma yaşandığını düşünüyorum. Üç ayrı bölgede kan birikmesi var ve üçü de birbirine mesafeli alanlarda. Halının üzerindeki üç farklı alanda kan görülürken bir de yatağın üzerindeki yorgandaki kan göze çarpıyor. Ayrıca, olay yeri inceleme ekibine, yani emniyet mensupları AKP Milletvekili Şirin Ünal’ın kızı Duygu Ünal’ın eşlik ettiği görülüyor. Bu tamamen usule aykırıdır" dedi.

 'KESİNLİKLE KARDEŞİMİ DÖVMÜŞLER' DEMİŞTİ

Nadira Kadirova’nın ağabeyi Muhammet Ali Kadirov daha önce yaptığı açıklamalarda, “Kardeşimin önce darp edildiğini, kafasına sert bir cisimle vurulduğunu ve ardından uzak mesafeden ateş edilerek öldürüldüğünü düşünüyorum. Kesinlikle kardeşimi önce dövmüşler ve ardından da vahşiler gibi vurmuşlar” demişti.