MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde yaralama suçundan cezaevinden 20 gün önce tahliye olan 38 yaşındaki Rasim Yıldız, nikahsız eşi 1 çocuk annesi 19 yaşındaki Zahide Goncagül29 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldürdü.

Cinayetten sonra 8 aylık kızını alıp kaçan zanlı, Tarsus İlçesi'nde yakalandı.

Olay, bu gece saat 03.30 sıralarında Toroslar İlçesi Halkent Mahallesi'nde meydana geldi. Adam yarama suçundan girdiği cezaevinden 20 gün önce tahliye olan işsiz Rasim Yıldız, iddiaya göre, kendini aldattığından şüphelendiği nikahsız eşi Zahide Goncagül ile tartışmaya başladı.

2 yıl önce kaçarak birlikte olmaya başlayan çift arasındaki tartışma alevlenince Yıldız, eline geçirdiği bıçakla eşine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı genç kadının son olarak da boğazını kesen Rasim Yıldız, onun öldüğünü anlayınca 8 aylık kızı Gülseren'i de yanına alarak Tarsus'a kaçtı. Evdeki gürültüleri duyan komşuları da durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis, genç kadının cesedini buldu. Yapılan incelemede 29 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği anlaşılan genç kadının cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Rasim Yıldız'ı Tarsus'ta gizlendiği evde yakaladı. Sorguya alınan Yıldız'ın ilk ifadesinde cezaevinde iken eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini bu yüzden çıkan tartışmanın ardından onu öldürdüğünü söylediği öğrenildi. (Haberler.com)