Kayıp üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun ailesi, 37 gün geçmesine rağmen herhangi bir gelişmenin olmadığını söyleyerek, Gülistan’ın bulunmasına yönelik umutlarını yitirmeye başladıklarını belirtti.

Dersim'de 5 Ocak'tan bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'yu Uzunçayır Baraj Gölü’nün Sarı Saltuk Viyadüğü Köprüsü çevresindeki aramaları sürüyor. Bir ay süren çalışmalarda Doku'nun izine rastlanmazken, arama çalışmaları sadece baraj gölü çevresinde sınırlı tutuluyor.  Çalışmalar sonuç almazken Doku'nun arama çalışmasını yakından takip eden ailesi, emniyet, vali ve savcıyla yaptığı görüşmede bir gelişmenin olmadığı ve arama çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

SAVCILIK GÖRÜŞMESİNDE TEKRARLANAN SÖZLER

Bugün de Doku ailesinin savcıyla yaptığı görüşmede bir gelişme olmadığı dile getirildi. Doku ailesi, giderek endişelerinin arttığını, çocuklarının bulunmasına dair umutlarını yitirmeye başladıklarını vurguladı. Kaybolmasının üzerinden 37 gün geçtiğini hatırlatan Doku ailesi, bir an önce Gülistan’ın bulunmasını istedi.