Etiler'de bir kuaförde çalışan Muhterem Göçmen, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Serdar Göçmen'e boşanma davası açtı. Serdar Göçmen, itiraz etti. Aralarında kavga yaşandı. Muhterem Göçmen'in şikayeti üzerine Serdar Göçmen gözaltına alındı. Savcılık talimatıyla serbest kaldı.

2 ay önce Muhterem Göçmen'in mahkemeden 200 metre yaklaşmama kararı aldırdığı Serdar Göçmen, kuaföre gelerek Muhterem Göçmen'i bıçaklayarak öldürdü. Serdar Göçmen kayıplara karıştı.

‘200 METRE YANINA YAKLAŞMAMA KARARI’

Hürriyet'in haberine göre, Etiler'deki kuaförde çalışan Muhterem Göçmen(31), 5 ay önce, 2 çocuğunun babası 15 yıllık eşi Serdar Göçmen'e (32) şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı ve evden ayrıldı. Serdar Göçmen, başvuruyu geri çekmesini, boşanmak istemediğini, eve geri dönmesini istedi. Muhterem Göçmen, bu teklifi kabul etmedi. Serdar Göçmen, bir kaç defa eşinin yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Muhterem Göçmen, eşinin ısrarı devam etmesi üzerine 2 ay önce mahkemeye başvurarak Serdar Göçmen hakkında 200 metre yanına yaklaşmama kararı aldırdı. Bu karara rağmen önceki gün, Serdar Göçmen, Etiler'de tekrar Muhterem Göçmen'in çalıştığı kuaföre geldi ve boşanma davasına çekmesini istedi. Muhterem Göçmen'in yanıtı yine "Hayır" oldu.

RAHATSIZ EDİLDİĞİNİ EMNİYETE BİLDİRDİ

Muhterem Göçmen, boşanma davası açtığı Serdar Göçmen'in kendisini sürekli rahatsız ettiğini belirterek emniyetin Aile İçi Şiddet birimine başvurdu. Emniyette verdiği  ifadede, "Ben boşanmak istiyorum ama O kabul etmiyor. Sürekli kendisinden ayrılmamamı istedi. Önceki gün de işyerime geldi. Ben boşanma konusunda kararlı olduğumu söyledim O da yanımdan ayrıldı" dedi. Muhterem Göçmen'in şikayeti üzerine ticaretle uğraşan Serdar Göçmen, gözaltına alındı. Emniyette, eşinden ayrılmak istemediğini belirterek rahatsızlık verdiği iddialarını kabul etmedi. Serdar Göçmen, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

ÇALIŞTIĞI YERE GELDİ, GÖĞSÜNDEN BIÇAKLAYARAK KATLETTİ

Serdar Göçmen, dün öğle saatlerinde Muhterem Göçmen'in çalıştığı kuaföre geldi. Hiç bir şey söylemeden göğsünden peş peşe bıçağı sapladı ve kaçtı. Muhterem Göçmen, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Polis, Serdar Göçmen'in bulunabileceği adresleri baskın düzenledi ancak şu ana kadar yakalanamadı.