Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde eşi tarafından dışkı yedirilmeye çalışılan Cansu Ş., yaşadıklarını anlattı.

Aralık ayında maruz kaldığı şiddetin ardından Samsun'daki babaevine dönen 20 yaşındaki Cansu Ş., 2014 yılında görücü usulüyle evlendiğini ifade eden 2 çocuk annesi Cansu Ş., evlendiği ilk günden beri eşi tarafından şiddet gördüğünü söyledi.

Habertürk'ten Leyla Ünal'ın haberine göre, sürekli şiddete maruz kaldığını anlatan Cansu Ş., "İlkokul mezunuydum ve 17 yaşına geldiğinde buraların adetine göre artık evlenmem gerekiyordu. İlk dayağımı üstümde gelinlik üzerimdeyken yedim. Kocamın ailesiyle yaşıyorduk. Defalarca şiddete şahit oldular. Hiçbir şey söylemiyorlardı. Hatta sevk ediyorlardı. Eşim defalarca yüzümde sigara söndürdü. Sopası vardı. Seni bir gün öldüreceğim diyordu. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de, ‘Sen benim, ailemin kölesisin' diyordu. Yumruk atıyor, tekmeliyordu" diye konuştu.

'KUSTUĞUM İÇİN DE DÖVDÜ'

Eşinin kendisine zorla dışkı yedirdiği günü de anlatan Cansu Ş., o gün yaşadıklarını da şöyle anlattı:

"Geçen yıl Aralık ayıydı. Engelli bir kaynım var. Küçük kızımla şakalaşıyorlardı. Tükürmüş kızım. Kaynanam bunun için beni suçladı. Kocam, İstanbul'daydı. İnşaatta çalışmaya gitmişti. Geldiğinde, bu olayı söyledi ve sopayla beni dövmeye başladı. ‘Sana dışkı yedireceğim, yoksa sen akıllanmayacaksın' dedi. Tekmeyle tuvalet ve mutfağın bulunduğu yere sürükledi. Yiyeceksin diyordu. ‘O zaman git bebeğin bezini aç, onun dışkısını yiyeceksin' dedi. Bebeğimin, bezinden aldığım bir parça dışkıyı ağzıma sürdüm. Daha da sinirlendi. Telefonun kamerasını açtı. ‘Al çabuk, yüzüne sür bunu, yiyeceksin' dedi. Yapma diye yalvardım. Ama zorla yedirdi. O an görüntülerde yok. Midem bulandı. Tuvalete girip, kusmaya başladım. Bu kez de kustuğum için sopayla sırtıma vurarak dövdü."

'O GÖRÜNTÜLERDEN SONRA DA DEFALARCA DAYAK YEDİM'

"O görüntülerden sonra da defalarca dayak yedim. Ailem Samsun'da yaşıyor. Onları ziyarete gittiğimde durumu babama anlattım. Görüntüleri izlettim. Sosyal medyaya yükledi. O görüntüler, bana dışkı yedirmeden hemen öncekiler. Beni de bir daha oraya göndermedi. Çocuklarım orada kaldı. Belki gelecekte çocuklarımı yanıma alırım. Mağdurum, boşanmak istiyorum"