Her kadın beğenilmek ve takdir edilmek ister. Özellikle diğer kadınlar tarafından kıskanılan kadınların asıl amacı ise, erkekleri kendilerine hayran bırakabilmektir. Bu noktada, erkekler için kadınların çekici yönleri doğru şekilde ortaya konulmalıdır. Detaylı bilgi almak için 9 Kadın web sitesini takip edebilirsiniz.

Kumral Saç Rengi

Kadınların tiplerine göre değişkenlik gösteren saç renkleri içinde, kumral saç renginin ayrı bir yeri var erkeklere göre. Daha sade, daha şık ve zarif gelebilen kumral saç rengi, çoğu erkek için çekicilik unsuru…

Geniş Ağızlı Kadınlar Ve Beyaz Gülüşleri

Kimi erkekler, beyaz ve parlak dişler konusunda oldukça hassaslar. Bu nedenle de, güldüğü zaman parıl parlayan kadınlar, kadınların çekici yönleri konusu gündeme geldiğinde ilk akla gelen etmenlerden birini oluşturuyor. Bu tip kadınların ağız yapıları da, normalden biraz daha geniş olabiliyor.

Kırmızı Ruj

Özellikle dudakları daha diri ve dolgulu duran kadınlarda, kırmızı ruj oldukça çekici bir öğeyi temsil ediyor. Bakıldığı zaman iç eriten söz konusu kırmızı ruj, bu anlamda oldukça beğenilen bir unsur. 9 Kadın İlişkiler Cinsellik kategorisindeki yazıları okuyarak. Cinsellik konularında bilinçlenebilirsiniz.

Sadelik ve Doğallık

Makyaj, kadınların zannettiği kadar önemli değil erkekler için. Hatta aksine, suratında bir kova badana boyasını taşıyan kadınlar erkekler tarafından beğenilmiyor. Doğal güzelliğiniz ne kadar iyiyse, erkekler için o kadar değerlisiniz.

Etkileyici Hoş Ses

Sadece göze değil, kulağa da hoş gelen kadınlar, sesleri ile kadınların çekici yönleri çerçevesinde bir adım öne geçiyorlar.

(Bu yazı bir Advertorial'dir)