Beyoğlu Tünel Meydanı'nda toplanan kadınlar kadın cinayetlerine tepki yürüyüşü düzenledi. Taksim Tramvay Durağı'na kadar İstiklal Caddesi boyunca yürüyen kalabalıktakiler, cinayete kurban giden kadınların fotoğraflarını taşıdı. 

Kalabalıktaki bazı kişilerin de sembolik tabutlar ve gelinlikler taşıdığı görüldü. Yürüyüşe ünlü isimlerde katıldı. Sinema oyuncusu Beren Saat, cinayetlerin şeklinin ve sayısının arttığını ifade ederek, "Devletin çözümleri yeterli değil. Kadınların kadınlardan başka dostu yok" dedi. Cinayetlerden devleti ortak tutan kadınlar Taksim Meydanı'na kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

Yürüyüş boyunca, "Kadın cinayetlerini durduracağız", "Kadın katillerinden hesap soracağız", "Jin jiyan azadî", "Kadın katillerine indirim değil ağır ceza" ve "Emeğimiz kimliğimiz bedenimiz bizimdir" sloganlarını atan kadınlar öldürülen kadınların fotoğraflarını taşıdı. 

Taksim Meydanı'na Berna Görgülü okuduğu basın açıklamasında, "Kadınlara koruma vermesi gerektiği halde vermeyen, koruma kararı verdiği halde korumayan, kadın bakanlığını kaldırarak yerine aile bakanlığı getiren devlete karşı yalnız değil örgütlüyüz" dedi. 

Görgülü, koruma kararı alınan kadınların gerçekten korunması için gerekli tüm yaptırımların acilen hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Ajanslar