Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde 20 yaşındaki Vural Ünyayla, iki yıldır birlikte yaşadığı 16 yaşındaki Özlem Taşoğlu'nu 8 bıçak darbesiyle öldürdü. Özlem Taşoğlu'nu ablası 17 yaşındaki Burcu Taşoğlu'nu da yaraladı. Vural Ünyayla, kaçtığı Yalova’da yakalandı. 

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Mudanya İlçesi’nin Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Yalova’da seyyar arabasıyla hurda toplayan Vural Ünlüyayla ile Özlem Taşoğlu 2011 yılında birlikte yaşamaya başladı. İki yıl içinde çocukları olmayan çift arasında, iddiaya göre kıskançlık yüzünden çıkan tartışma ve kavga üzerine Özlem Taşoğlu 3 gün önce, Güzelyalı Mahallesi’ndeki bir zeytinlikte çadırda kalan ailesinin yanına geldi.

Vural Ünlüyayla da dün Taşoğlu ailesinin yaşadığı zeytinliğe gitti. Burada, ailesiyle tartıştığı Özlem Taşoğlu’nu zeytinliğin başka bir bölümüne götüren Vural Ünlüyayla, üzerinde taşıdığı bıçakla genç kadını 8 yerinden yaraladı. Bu sırada kendisine engel olmak isteyen Özlem’in ablası Burcu Taşoğlu’nu da yaralayan Vural Ünlüyayla olay yerinden kaçtı.

Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özlem Taşoğlu yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Burcu Taşoğlu ise tedavi altına alındı.

'NAMUS MESELESİ'


Soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, Yalova Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek şüphelinin kente gelebileceğini bildirdi. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şüpheliyi bu sabah gizlendiği bir yakınının evinde yakaladı. Gözaltına alınan Ünlüyayla, suç aleti bıçağı Yalova’ya gelirken attığını söyledi. Vural Ünlüyayla’nın ilk ifadesinde, "Başka biriyle ilişkisi olduğundan şüpheleniyordum. Namus meselesi" dedi. (haberler.com)