İstanbul'da yaşayan 19 yaşındaki Kemal A. hafta sonu gezmeye geldiği Sapanca il ormanında, aynı yaştaki nişanlısı Nuriye T.'yi bakire olmadığı iddiasıyla kesici bir aletle öldürüp cesedi gömdü.

Cumhuriyet'in haberine göre; Kemal A. dün akşam İstanbul Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip suçunu itiraf etmesiyle cinayet ortaya çıktı. Zanlının ifadesi sonrasında Sapanca il ormanında tarif ettiği yerde yapılan kazıda, talihsiz kızın kanlar içerisinde cesedi bulunarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KENDİNİ 'KAYBETMİŞ' 

İstanbul Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne dün akşam giden Kemal A. bir süre önce nişanlanlandığı Nuriye T. ile pazar günü Sakarya'ya gezmeye gittiklerini; kent ormanında gezerlerken nişanlısının bakire olmadığını öğrenince kendini kaybettiğini ileri sürerek, Nuriye T.'yi öldürüp ormana gömdüğünü söyledi.

Emniyette ifade veren Kemal A.'nın, "Bir süredir beraberiz. Pazar günü İstanbul'dan gezmek için Sakarya'ya geldik. İl Ormanında dolaşırken onun kız olmadığını ögrendiğimde kendimi kaybettim. Ne yaptığımı bilmiyorum. Kendime geldiğimde elim yüzüm kan içerisinde idi. Sonra onu ormanlık alanda açtığım çukura gömüp kaçtım ve İstanbul'a geldim. İki gün rüyalarıma girince  polise gelip teslim oldum" dediği öğrenildi.

Bu ifade sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü cinayeti, Sakarya polisine bildirdi. Sabah saatlerinde, olay yerinin Jandarma bölgesi olması nedeniyle Jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısı ile birlikte İl Ormanı'nda zanlının tarif ettiği bölgede yaptığı araştırma sonucu Nuriye T.'nin kesici bir aletle öldürülmüş kanlar içindeki cesedini toprağa bir metre altında gömülü olarak buldu. Talihsiz kızın gömülü olduğu yerden çıkartılan cesedi, ölüm sebebinin tespit için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu arada nişanlısını öldürüp gömen Kemal A. ise suç yerinin Sakarya olması nedeniyle Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan İstanbul'a giden ekip tarafından teslim alınarak Adapazarı'na getirilecek.