Kadıköy'deki vapur iskelesinin kapısına polis bariyerleri konuldu. Vapurdan inenler bariyerin içinden geçerek AKP’nin seçim standıyla karşılaşıyor.

Duruma tepki gösteren eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş Kadıköy'de vapurdan inenlerin polis barikatı eşliğinde Binali Yıldırım'ın seçim afişlerini görmek zorunda bırakıldıklarını söyledi.

Yarkadaş Twitter hesabından paylaştığı mesajda, Kadıköy'e vapurla gelenlerin, çıkış kapısına konulan bariyerlerin içinden geçmek zorunda bırakıldığını belirterek, karşıdaki diğer partilerle iletişimin de kesildiğini ifade etti.

Yarkadaş mesajında "Bu koridor, AKP standının önüne yönlendiriyor sizi. Ve AKP standını görmek zorunda kalıyorsunuz. Karşıdaki diğer partilerle iletişiminiz kesiliyor. AKPyi görmeden geçmek yok" ifadelerini kullandı.

AKP'liler dün de Kadıköy rıhtımda stant açan CHP ve İYİ Parti'nin olduğu yere stant açtı ve dev bir ekran kurdu. CHP ve İYİ Parti stantlarını kapatan ekran, tepkiler üzerine karşıya taşındı. Gerilim nedeniyle polis, CHP ve İYİ Partililerin standıyla AKP standı ve dev ekran arasına set çekti.