Bu Sene De Böyle Olsun İstedik

En iyi çağrı merkezi ödülleri 2006 yılından beri her sene veriliyor malumunuz. Bizler de çağrı merkezlerinde yaşanan sorunları ve bizleri yok sayan bu ödülleri basın açıklaması yaparak protesto ediyoruz. Bu sene geçen senekilerden daha farklı bir organizasyon yapmayı istedik ve biz de bir ödül vermeye karar verdik. Ödülümüzün adı “Kabakulak”.

Kabakulak Ödülleri Kime Gidecek?

Kabakulak ödüllerini beş kategoride dağıtacağız. Kategorileri ve kategorilere dair kısa açıklamaları ankete katıl” sekmesine tıkladığınızda görebilirsiniz.

Ödülü alacak çağrı merkezlerini şimdiden tebrik ediyoruz bizim ödüllerimiz sponsorluk ilişkilerine bağlı olmadığı için çok daha sahici olacaktır emin olun.

PEKİ BEN NE YAPABİLİRİM?

Ankete katılabilirsin:

Her zaman yaptığınız şey. >>>

Ortalığı velveleye verebilirsin:

Yeniçeriler kazan kaldıracakları zaman kulaktan kulağa fısıldaşıp birbirlerine haberdar ederlermiş, Gizli saklı yürüttükleri bu haber yayma faaliyetine de pasoparola derlermiş. Sen de kazan kaldıran yeniçeriler misali sosyal medyada, çay kahve molalarında, eş dost ortamlarında kabakulak ödüllerini pasoparola ederek katılımı arttırabilirsin. Arttırsan ne güzel olur.

Geceye gelebilirsin:

O gece paranın pulun fuarın derdine düşmeyeceğimiz ve şirket - mirket anlamayacağımız için çok  eğleneceğiz. Sen de dahil eski yeni bütün çağrı merkezi çalışanlarını ve dernek dostlarımızı ödül gecemize davet ediyoruz.

ÖDÜL TÖRENİ

26 Ekim Çarşamba gecesi Taksim Kemancı’da yapacağımız törende TayfaBandista da aramızda olacak. Habercileri, üyelerimizi, dostlarımızı eski ve yeni bütün çağrı merkezi çalışanlarını bekliyoruz...

Tarih: 26 Ekim Çarşamba / 20.00

Mekan: Sıraselviler Cad. No:33/1 Kemancı – Taksim

http://www.kabakulakodulleri.org/tr/