Oyuncu Jim Carrey, konuk olduğu CBS Mornings programında 94. Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith’in Chris Rock'a tokat atması hakkında konuştu. Carrey, Will Smith’in olayın ardından törenden çıkarılmış ya da gözaltına alınmış olması gerektiğini söyledi.

'WILL SMITH'İN YAPTIĞI ÇOK BENCİLCE BİR HAREKETTİ'

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, yaşanan olayın “mide bulandırıcı” olduğunu belirten Jim Carrey, şu ifadeleri kullandı:

"Will Smith ödül aldıktan sonra herkesin ayakta alkışlaması mide bulandırıcıydı. Hollywood gerçekten omurgasız bir grup ve bence bu yaşanan artık bizim ‘cool’ kulüp olmadığımızın göstergesi. Oturduğun yerden tepki vermek ya da Twitter'dan düşüncelerini yazmak istersen bunu yapabilirsin. Ama birileri bir şeyler söyledi diye sahneye çıkıp onlara vurma hakkın yok. 

Olay hiçbir şey yokken yaşandı. Will içinde sinirli bir şeyler yaşadı. Onun için en iyisini diliyorum, ona karşı bir şeyim yok. Ama ödül için çok çalışan herkesin ödül gecesini gölgeledi. Çok bencilce bir hareketti." 

NE OLMUŞTU?

Will Smith, "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olmadan önce, sunuculuk yapan ve Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in görünüşü ile ilgili 1997 yılında Demi Moore’un oynadığı G.I Jane isimli filme gönderme yaparak "Jada, seni seviyorum. G.I. Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum" diyen Chris Rock’a tokat attı.