Bir alanda enerji ihtiyacının elde edilmesi ve depolanarak taşınabilmesi özelliği nedeniyle jel aküler kullanılıyor. Taşınabilir olması ve elektriği de yanında taşıyabilmesi nedeniyle bu akülerin kullanım alanı geniştir. Özellikle solar sistemlerden elde edilen enerjinin kullanılmasını ve depolanmasını sağlar. En uygun jel akü fiyatları ile her yerde kullanabileceğiniz bir aküye sahip olursunuz.

Jel Akü Kullanmak Ne Gibi Avantaj Sağlar?

Elektrik ihtiyacı duyduğunuz alanda akü olarak je akü kullanmak ne sizlere avantaj sağlayacaktır.

  • Jel aküler oldukça kolay ve hızlı bir şekilde şarj edilebilir.
  • Akünün içerisinde bulunan jel hava şartları ve olaylarından etkilenmez. Kendi yapısını bozmadığı gibi en soğuk ya da sıcak alanlarda da kullanılabilir.
  • Depolama alanı diğer akülere göre çok daha yüksektir. Daha fazla enerjiyi taşınabilir hale getirmenizi sağlar.
  • Jel akü fiyatları uzun vadede oldukça uygun hale geliyor. Akünün bakıma ihtiyacı azdır ve kullanım ömrü uzundur.

Jel Akü Nerelerde Kullanılabilir?

Jel akülerin sıklıkla kullanıldığı alan solar enerjinin üretildiği ve kullanıldığı alanlardır. Ayrıca aydınlatma sistemlerinde kullanılmaya uygundur. Uzun ve verimli enerjisi sayesinde modern temizleme makinelerinde, teknelerde, karavanlarda, denizcilik alanında kullanılarak enerjinin üretilmesi ve taşınması sağlanır.

Telekomünikasyon sistemlerinde, mobil alışveriş merkezlerinde de kullanılabilen bu aküleri güneş enerjisi üretmek ve kullanmak istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Doldurduğunuz akünüzü ise tarlaya, bahçeye ve benzeri yerlere götürerek enerji taşıyabilirsiniz.

Kaynak: Munda Solar