Oyuncu Ali Murat Altunmeşe'nin 11'inci kattan düşerek yaşamını yitirmesi sonrası, sanatçı babası sanatçı İzzet Altınmeşe'nin arkadaşı Selahattin Alpay, "Başı mı döndü tansiyonu mu çıktı bilmiyoruz. Kesin netice bugün sonuçlanır" dedi. 

İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe, 11'inci kattan düşerek yaşamını yitirdi. Altınmeşe'nin yakın arkadaşı sanatçı Selahattin Alpay ise ölüm haberiyle ilgili konuştu.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan ailenin yakın dostu sanatçı Selahattin Alpay ise Ali Murat Altınmeşe'nin ölümüyle ilgili, "Kolumuz kanadımız kırıldı. İnançlı bir çocuktu nasıl oldu hâlâ şoktayız. Şu an Mersin'deler yarın İstanbul'da defnedeceğiz. Allah ana ve babaları evlat acısıyla imtihan etmesin. Kendimi onun yarı babası olarak kabul ediyorum çünkü elimde büyüdü" dedi.

Ali Murat Altınmeşe'nin vefatıyla ilgili bir detayı da paylaşan sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

"İzzet Altınmeşe 1 ay önce Mersin'e gitti. Ali Murat da onları özlediği için 3-4 gün önce Mersin'e onların yanına gitmiş. Olay dayısının evinde oldu. Başı mı döndü tansiyonu mu çıktı bilmiyoruz. Kesin netice bugün sonuçlanır. Ali Murat'ın biraz hasta olduğunu biliyordum. İzzet Altınmeşe de 'Allah verdi Allah aldı' dedi. Biraz psikolojik sorunlarının olduğunu biliyorum. Efendi bir çocuktu ama iş bulma konusunda zorluk çekti."