Dünyanın en prestijli ve en değerli saat markalarından bir tanesi olan iwc portofino markası her yıl farklı tasarımları ile müşterilerinin karşısına çıkmaktadır. Genel olarak bu markanın ürünleri günlük kullanım için olmayıp resmi kıyafet ve yerlerde kullanılması gereken ürünlerdir. Ayrıca bu ürünler kullanan kişiye çok ayrı bir hava katmaktadır. Eşsiz renk seçenekleri ile de birçok kıyafet ile uyum sağlayabilmektedir.

İwc Portofino Modelleri

Bu ürünün modelleri genel olarak altın kasa ve çelik kasa olarak iki ayrı modelde üretilmektedir. Tüm modeller suya karşı dayanıklı olup birçok renk seçeneğine sahiptir. Genel olarak en çok tercih edilen model gümüş kaplamalı siyah kordonlu modeldir. Ayrıca son yıllarda çelik kordonlu altın modelde oldukça popüler bir haldedir.

İwc Portofino Fiyatları

Bu ürünün fiyatları genel olarak saat kasanında kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. En pahalı iwc portofino modeli altın tasarımlı ek elmaslı modeldir. En uygun fiyatlarda satışa sürülen ürün ise sade kasalı modellerdir. Birbirinden güzel saat modellerini incelemek için https://www.entropia.club/tr/iwc-portofino Adresini ziyaret edebilir ve keyifli bir alışveriş yapabilirisiniz.