AKP TBMM Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan, Birleşik Arap Emirlikleri'yle ilgili sözlerine ilişkin "Beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" açıklaması yapan Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in ardından Erdoğan hamlesi geldi. 

Önceki gün Ömer Çelik'le yan yana çekilen fotoğrafını "Sıkı dostlar arasına kimse giremez…" notuyla yayınlayan Özkan, bu defe Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı paylaşım yaptı.

Twitter hesabından Erdoğan ile aynı karede olduğu fotoğraf paylaşan Cahit Özkan,  #AbdurrahimKarakoç etiketiyle bir de şiir ekledi: Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz...

NE OLMUŞTU?

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Özkan, "Belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, o zaman teslim oldu" demiş, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" açıklaması yapmıştı. Açıklamanın parti içinde rahatsızlık yarattığı ve istifasının istendiği ancak Özkan'ın buna direndiği öne sürülmüştü.