Saçları dökülenler için özellikle psikolojik olarak zarar görmesi çok karşılaşılan durumlar arasında yer almaktadır. Bu sadece şakakların açılması değil, bariz bir şekilde saçların üst kısmı, arka kısmı ve kenarlarının dökülmeye başlamasıdır. Hatta bir kenarın dökülmesi ve diğer tarafın dökülmemesi ile birlikte, çok daha kötü görünüme sahip olabilirsiniz. Saç dökülmesi eskiden sadece ırsi olarak adlandırılırken, bugün görüyoruz, saçların güçsüz olmasından, saç diplerinden, yaptığımız işten, sürekli stresli olmamızdan dolayı da saçlar dökülmektedir. Kısacası saç dökülmesi her anlamda karşılaşacağımız durumlar arasında yer alıyor olmasından dolayı, önemli olan saçları dökmemek ya da dökülen saçlar için saç ekimi yaptırmaktır. Türkiye'nin bu konuda çok ileri olduğunu söylemeye gerek yok. Bugün dünyanın bir çok yerinden insanlar saç ekim merkezi arayışları için ülkemizi tercih etmektedirler. Bu konuda en iyi cerrahi ekibe sahip olan www.transmed.com.tr ile istediğiniz gibi saç ekimi yaptırabilirsiniz. Özellikle alanında uzman cerrahlara sahip olmalarından dolayı, doğru donör bölgesinin seçilmesi ve doğal saçlarınıza uygun olarak bu bölgelerden greft'lerin alınması nedeni ile istediğiniz saça kavuşabileceksiniz. Üstelik sakal ekimi ya da bıyık ekimi için de saç ekim merkezi sizlere hizmet veriyor olmasından dolayı, her anlamda saç ekimi yaptırmış olacaksınız.

Bıyık ve Sakal Ekimi

Son yıllarda saç ekimi ile sakal ekimi yaptıranların sayısının bir hayli arttığını görebiliyoruz. Kısacası eskiden baskılara göre "toplum ne der ?" diye çekinenlerin, artık çekinmiyor olmalarından dolayı, uygun fiyatlar ile istedikleri gibi harika bir saça kavuştuklarını görebiliyoruz. Yüzünüzde ki yanık ve yaralı bölgelere de sakal ekimi yaptırabilirsiniz. Saç ekim merkezi internet sitesi üzerinden tüm bu detayları öğrenerek, sizde istediğiniz saçlara kavuşabilirsiniz.

Saç Ekim Merkezi Fiyatları

Saç ekim merkezi cerrahları ile görüşmenizin ardından yapılacak işlemler ve greft sayısı tahmini olarak belirtilerek fiyat verilmektedir. İnternet üzerinde ki fiyatlara itibar etmemeniz gerekmektedir. Sizde saç ekimi ya da sakal ekimi alanında uzman olan merkezlere danışabilirsiniz.