İstanbul, uzun yıllar boyunca toplumların en çok değer verdiği şehirlerden biri olmuştur. Görsel güzelliği, tarihi ve kültürel miras zenginliği de şehri oldukça cazip ve önemli kılmaktadır. İstanbul, kendine hayran bırakan pek çok güzelliği içinde barındırmaktadır. Bunun yanı sıra birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul eğlenceli vakit geçirmek için fikirler açısından oldukça zengin seçeneklere sahiptir. Bu seçenekler arasında korku evi, heyecan ve gerilim arayanlar için güzel bir seçimdir.

İstanbul Korku Evi

İstanbul’da oldukça popüler olan korku evi, diğer ismi ile “Kaçış Oyunu” adrenalin dolu eğlence olanaklarından biridir. Arkadaş grubunuz ya da aile üyeleriniz ile birlikte korku evinde harika bir gün geçirebilirsiniz. Korku evinde geçireceğiniz macera ile keyifli anılara sahip olabilirsiniz. “Ben asla korkmam!” diyorsanız, farklı bir deneyim yaşamak için korku evlerini bir ziyaret edebilirsiniz. Labirent tipi bulmaca odaları ile heyecan, korku ve eğlenceyi bir arada yaşayabilirsiniz.

İstanbul korku evi seçenekleri arasında Frankenstein Korku Evi, 100 binden fazla oyuncudan tam not almıştır. Macera ve korkuyu doruklarda yaşamak istiyorsanız Frankenstein korku evini tercih edebilirsiniz.

Frankenstein Korku Evi

Gerilim ve korku dolu bir eğlence için Kadıköy Korku Evi, en doğru seçim olacaktır. Burada, oynadığın oyunlarda, izlediğin filmlerde ya da okuduğun kitaplardaki kahraman artık sen olabilirsin. Frankenstein Korku Evi, farklı bir korku evi ya da kaçış oyunu deneyimi yaşatmak üzere tasarlanmış.

Frankenstein Korku Evi, bulmaca ve korkuyu harmanlayıp, misafirlerine her iki deneyimi aynı anda yaşama imkânı sağlıyor. Bir korku evi tutkunuysanız ya da bu eğlenceyi deneyimlemek istiyorsanız burası bunun için en doğru yer. Frankenstein Korku Evi, sizi unutamayacağınız bir maceraya davet ediyor.

Frankenstein Korku Evi Kuralları

Buradaki oyunların korku ve gerilim içerdiğini tekrar hatırlatalım. Oyun için belirlenmiş kurallar şunlardır:

  • Oyun süresi 60 dakika olarak belirlenmiştir. Geç kalan ekiplere ek süre verilmez.
  • Güvenlik açısından ekibinizdeki arkadaşlarınıza zarar verecek hareketlerden kaçınmalısınız.
  • Korku evinde video çekimi, fotoğraf ve ses kaydı yapmak yasaktır.
  • 13 yaşından küçük çocuklar korku evine bir yetişkin eşliğinde girebilirler.
  • Korku evinde oyun boyunca kameralar kayıttadır.
  • Korku evine bıçak, silah vb. tehlikeli herhangi bir araç ile girmek kesinlikle yasaktır.
  • Hamileler ve epilepsi, klostrofobi, panik atak, kalp hastaları vb. sağlık sorunu olanlar için korku evi uygun olmayabilir. Sorumluluk kişiye aittir.
  • Oyuna başladıktan sonra yeme, içme, WC gibi ihtiyaçlarınızı gideremezsiniz.
  • Korku evinde merdivenlerde koşmak yasaktır.
  • Kameralar aracılığıyla sizi izliyor ve dinliyor olacaklar. İstediğiniz zaman oyunu sonlandırabilirsiniz. Ancak tekrar oyuna devam edemezsiniz.
  • Korku evinde çalışanlar misafirlere temas etmez.
  • Misafirlerin oyun sırasında korku unsurlarına kasıtlı temastan, tekme, yumruk gibi davranışlardan kaçınması gerekmektedir.
  • Kasıtlı yapılan davranışlar sonucu oluşabilecek hasarlardan oyuncular sorumludur.

Siz de ekibinizi toplayarak rezervasyon yaptırın. Ardından korku dolu, soluksuz bir maceraya hazır olun!