Gazeteci İsmail Küçükkaya, Millet İttifakı’nın İBB Adayı olan Ekrem İmamoğlu ile görüştüğü ana dair görüntüleri bazı medya kuruluşlarına veren The Marmara Otel’e dava açacaklarını açıkladı.

Davacı olacağını FOX TV’de sunduğu ‘Çalar Saat’ isimli programda duyuran Küçükkaya, “Bir insanın çekincesi olsa, ben burda söylemişim onlarla görüştüm bunlarla görüştüm diye. Bir insanın çekincesi olsa Taksim’in göbeğinde bir otele girer mi? Üstelik içerde basın toplantısı ve yüzlerce kamera orda. Algı operasyonu yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Ortak yayın öncesi iki adayın danışmanıyla iletişime geçtiğini ve adaylarla görüştüğünü söyleyen Küçükkaya, İmamoğlu’nun program yoğunluğu nedeniyle görüşmenin basın toplantısının düzenlendiği The Marmara Oteli’nde gerçekleştirdiklerini aktardı.

18 Haziran’da Sabah gazetesi “O otelde ne konuştunuz?” başlığıyla yayınladığı haberde İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu’nun The Marmara Otel’de ‘gizli’ bir görüşme yaptığını iddia etmiş ve Küçükkaya’nın The Marmara Otel’e giriş yaptığının görüldüğü güvenlik kamerası görüntülerini paylaşmıştı.

Program öncesi her iki adayla da görüşmek için danışmanlarla bir araya geldiğini belirten Küçükkaya, aynı şekilde Binali Yıldırım’la da programdan önce bir araya geldiklerini vurguladı.