Fidel Okan, İsmail Küçükkaya'nın 'Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin Bylock listesinde yer aldığını' ileri sürdüğü haber için ByLock listesini Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ten aldığını iddia etti.

Fidel Okan Twitter'dan yaptığı açıklamada Sabah Gazetesini eleştirirken, gazetenin 'bir dönemin Zaman Gazetesi pozisyonuna ilerlediğini söyledi.

İsmail Küçükkaya'nın Sabah Gazetesi'nden Erhan Öztürk'ten Bylock listesi aldığını söyleyen Fidel Okan’ın açıklaması şöyle:

"Daha önce ismini açıklayacağımı söylemiştim. Şimdi sırası geldi, İsmail Küçükkaya’ya Aile Bakanı haberini Sabah Gazetesi’nden kimin yaptırdığını açıklıyorum. İsmail Küçükkaya, Aile Bakanı Fatma Kaya’nın eşinin Bylock kullanıcısı olduğuna dair haberi Sabah Gazetesi’nin önemli isimlerinden Erhan Öztürk’ten almıştır. Bu bilgiyi alırken yanında Fox Tv Genel Müdürü Doğan Şentürk’te vardır. Bilginin verildiği yer ise KARS ilimizdir. İsmail Küçükkaya gazeteci olduğu için kaynağını açıklamayabilir. Ben gazeteci değilim, benim umurumda da olmaz, açıklar geçerim. Kim kumpas yapıyor kimin amacı ne? Sabah Grubu neyin peşinde herkes bilmeli...! Haydi şimdi delikanlıysanız yazdığım şeyleri biriniz yalanlarsınız. Bundan sonra hakkımda yapacağınız her kumpas haberinde karşılığını misliyle alacaksınız. Bu sefer bu kadarla da sınırlı kalmayacağım.."

Kaynak: Cumhuriyet