Dolar kurundaki yükselişle ilgili “Dolarla mı maaş alıyorsunuz. Dolarla bir işiniz mi var” sözleriyle tartışılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından ekonomideki durumla ilgili paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından bir video paylaşan Albayrak, “Ekonomide MİLLİ BAĞIMSIZLIĞIN bir bedeli var. Bizim ecdadımız bu bedeli canı pahasına SAYISIZ kere ÖDEDİ. Sıra bizde! Biz BUGÜN bağımsızlık mücadelesinde taşın altına elimizi değil, YÜREĞİMİZİ koyuyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye yazdı.

Albayrak videoda şunları söyledi: “Bağımsızlığın bir bedeli var. Bizim ecdadımız bu bedeli canı pahasın sayısız kere ödedi. Bu ülke paradigma değişikliğini başlattı. Ekonomi başta olmak üzere, enerji politikaları başta olmak üzere tamamında Türkiye başka bir yola girdi. Bu zihniyete akıl veren, parmağında oynatan kişilere sesleniyorum; bu ülkenin anahtarı bu ülkede milli iradeyi seçimle almış iktidardadır. Bu iktidar, lider, ilk günden itibaren bunu nasıl vermediyse, bundan sonra da vermeyecektir.”