Gazeteci İrfan Değirmenci ve Jahrein adıyla bilinen Ahmet Sonuç arasında sosyal medyada tartışma çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı'na dair açıklamalarıyla ilgili "Tarih olacaksınız. Haydi uğurlar ola" diyen gazeteci İrfan Değirmenci'ye Jahrein isimli sosyal medya kullanıcısı Ahmet Sonuç, "Terbiyesiz herif. Bu ülkenin geleceği sizlerin mamanızdan ve koltuklarınızdan önemlidir! Hiç merak etmeyin" şeklinde yanıt verdi. 

Değirmenci, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nü hatırlatarak, "Bu genç yaşında Ankara'dan İstanbul'a yürüyerek gidebilir misin yoksa oyuncu koltuğundan kalkmak zor mu gelir?" diye sordu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Milletimizin ortak iyiliği için iyi niyetle oturduğumuz bu masa, artık potansiyel adayların tartışılabildiği bir ortak akıl platformu olmaktan çıkmış, tüm alternatiflerin kara listeye alınarak, tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönmüştür" açıklamasını yaparak Millet İttifakı'na dair eleştiride bulundu. 

Akşener'in açıklamasına tepkiler büyürken İrfan Değirmenci hem sosyal medyadan hem yayından görüşünü paylaştı: Jahrein ise görüşe yanıt verdi ve ikili arasında polemik çıktı. 

İkili arasında geçen sosyal medya diyaloğu şöyle: 

"Terbiyesiz herif. Bu ülkenin geleceği sizlerin mamanızdan ve koltuklarınızdan önemlidir! Hiç merak etmeyin. Kimin ne olduğunu herkes biliyor."

"Terbiyeyi senden mi öğreneceğim Jahrein? Neyse ki kimin ne olduğunu herkes biliyor evet. Mama ve koltuk hiçbir zaman derdim olmadı. Ülkenin geleceği için hepsini elimin tersiyle itmişliğim var. Sen kimsin? Aynılar aynı yere, ayrılar ayrı yere..."

"Eh tabii. Bu ayrıştırıcı dil senin gibi kendini aday olarak dayatan 80 yaşındaki adamın peşinden 'demokrat' diye çığlık ata ata koşanlara yakışırdı İrfancığım."

Bu genç yaşında Ankara'dan İstanbul'a yürüyerek gidebilir misin yoksa oyuncu koltuğundan kalkmak zor mu gelir? Çığlık atmıyorum. Slogan atıyorum. Tut: HAK HUKUK ADALET! FAŞİZME KARŞI OMUZ OMUZA!

"YA SEN İĞRENÇ BİR İNSANSIN AKP'li dayılardan hiçbir farkın yok. Maraton koşucularını cumhurbaşkanı yapalım o zaman. Hadi abi sen youtube'dan ağla iş versinler. Oh pardon. Verdiler zaten. CHP de maaşını ödüyor. Hadi uza."

"Maaşımı reklam gelirleriyle televizyonun sahibi Cafer Mahiroğlu ödüyor. Vergisini de peşinen kesiyorlar. Hakaretlerini iade ederim hadsiz. Senin gibi ne idüğü belirsiz birini muhatap alanda kabahat. İkile."

"Faşizme karşı omuz omuza durduğu adamlar da madımak benzincisi, 2 akp artığı, 1 çocuk istismarını ağzına sakız etmiş bir densiz. Kolay gelsin İrfan. Bol şans."