Mobil platformlarda Türk yapımı oyunların sayısı giderek artıyor. Son olarak Cesur Top adlı sonsuz koşu oyunu iOS ve Android için indirilmeye sunuldu.

Cesur Top, sevgilisini kaçıran kırmızı topun peşine düşen kahramanımızın hikayesini konu alıyor. Sevgilisini kurtarmak için Cesur Top engellerden zıplayarak kaçmak zorunda. Her bölümde en az ölüm en yüksek puan anlamına geliyor. Toplam 60 bölümde gitgide zorlaşan ve zaman zaman da sinir bozan bir oynanış mevcut. Oyundaki seslendirmeler de hikayeyi daha eğlenceli hale getirmiş.

Oyunda, her bölümde 3 bayrak bırakarak kaldığınız yerden bu bayraklar sayesinde başlama imkanı verilmiş. Bir nevi check point mantığı. Oyunun zorluğu bu şekilde bir nebze azaltılıyor, yoksa gerçekten zor ve sinir bozucu bir oyun. Ayrıca son 5 bölümde sevgiliniz ile geldiğiniz yolu geri dönmeniz gerekiyor ve haliyle bu bölümlerde oyun daha da zorlaşıyor. Bu bölümler de oyunun zaten en zor kısmı.  Oyun yayınlanalı 3 gün olmasına rağmen 20 binden fazla indirme aldı, bu da oyuncuların zor oyunlara olan merakını bir kez daha gün yüzüne çıkarıyor.

Kaynak :  http://www.androidoyunlar.com