Yaklaşık 710 bin kişinin takip ettiği RedHack hesabından bir karakolda bulunan başkomiserin masasına oturtarak zafer işareti yapan bir üyesinin fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf “RedHack” her yerde yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Kamu kurumlarının internet sitelerini ve gizli belgelerin yer aldığı arşivleri hackleyerek ünlenen sosyalist hacker grubunun son yaptığı herkesi şaşırttı. Bir RedHack üyesi ağzını ve burnunu kızıl bir bezle kapatarak, nerede olduğu bilinmeyen bir karakoldaki başkomiserin odasında fotoğraf çektirdi. Bu fotoğrafı da paylaşan RedHack, takipçilerini şaşırttı.

'MANYAK MI O?'

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlar Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin bir türlü yakalamadığı “Manyak” kod adlı sözcülerini anımsatan RedHack, yayınladığı fotoğrafla birlikte “Manyak mı o?” mesajını da takipçileriyle paylaştı.

Kimi Twitter kullanıcıları “RedHack her yerde” yorumunu yaptı. RedHack ise bu fotoğrafın ardından, “Tutsaklara özgürlük. Yaşanılır bir ülke yaratacağız. Yılmayacağız, usanmayacağız, başaracağız” mesajını Twitter hesabından sevenlerine iletti.

İşte o fotoğraf: