SosyalDigital olarak Türkiye’deki en büyük ve en çok tercih edilen Instagram alışveriş platformu olarak hizmet vermekteyiz. Platformumuz tamamen yasal ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak Instagram hesaplarına takipçi, beğeni, izlenme paketleri ile destek oluyoruz. Paketlerimiz tamamen güvenilir olmakla birlikte sizin hesabınızın daha görünür olmasını sağlayacak.

Keşfet Nedir?

Instagram güvenilir beğeni satın al paketleri ile gönderileriniz Keşfet’e düşebilir. Instagram Keşfet sayfası, Instagram'ın kullanıcıları için içerik seçimi yaptığı yerdir. Her kullanıcı Keşfet sayfasında farklı içerik görecektir ve bu, beğendikleri gönderilere ve takip ettikleri kişilere bağlıdır. Basitçe Keşfet sayfası, Instagram'ın hoşunuza gidebileceğini düşündüğü gönderileri size sunduğu bölümüdür.

Instagram, kullanıcılarının %50'sinden fazlasının Keşfet sayfasını kullandığını söylüyor. Instagram'ın bir milyardan fazla aktif kullanıcısı var, bu da Keşfet sayfasını aktif olarak kontrol eden 500 milyon kullanıcı olduğu anlamına geliyor.

Peki Instagram sayfada hangi gönderilerin görüneceğine nasıl karar veriyor? Buna Instagram algoritması ile karar verilir:

  • Takip ettiğiniz kişilerin beğendiği gönderiler
  • Yüksek etkileşimli gönderiler
  • Halihazırda takip ettiğiniz hesaplara benzer hesaplardan gelen gönderiler

Instagram, Keşfet sayfasını platforma ekledi. Sayfanın üst kısmına filtreler eklediler, böylece kullanıcılar zevk alacakları belirli içeriği bulabilecekler. Ayrıca üç özel filtreyi ilk önce görünecek şekilde sabitlediler: IGTV, Reels ve Mağaza.

Keşfet ve Beğeniler Arasındaki İlişki

Kişiler keşfete düşmek için Instagram beğeni satın al paketlerini kullanabilir. Bu sayede etkileşim alan gönderi keşfette görülecektir.

Instagram beğenileri, Instagram'daki hemen hemen her kullanıcının, özellikle de popüler olmaya çalışanların peşinde olduğu etkileşimin bir parçasıdır. Instagram önde gelen sosyal medya platformlarından biri olduğu için, etkileşim almak yıllar içinde oldukça önemli hale geldi.

Instagram Keşfet sayfası, uygulamadaki davranışınızı, özellikle neleri sevdiğinizi ve en çok neyle ilgilendiğinizi öğrenmek için Instagram algoritmasını kullanarak çalışır.

Instagram, kullanıcıların Keşfet’lerine koyacağı gönderileri takip ettiği sayfalardan ve beğendiği içeriklerden hareket ederek seçer.

Bir kullanıcı tonlarca güzellik hesabını takip ederse ve bu konuyla ilgili gönderileri beğenir ve yorumlarsa, Instagram keşif sayfalarında güzellikle ilgili daha fazla gönderi, video, IGTV videosu ve Instagram Hikayesi sunacaktır, ancak yalnızca takip etmedikleri hesaplardan hala.

Keşfet sayfasına girmenin avantajları

Keşfet sayfasına girmenin bariz bir avantajı vardır; içeriğinizi daha fazla insanın görecek olması. Daha çok beğeni alan içerik keşfete daha kolay düşecektir. Bunun için Instagram Türk beğeni satın al paketlerini inceleyebilirsiniz. Keşfete düşmek size birçok fayda sağlayabilir:

  • İçeriğinizi artık daha fazla kişi görebileceğinden, Keşfet sayfasında öne çıkan gönderiyle daha fazla etkileşim alırsınız.
  • Takipçilerde artış olur, çünkü Keşfet sayfasından profilinizi kontrol eden kişiler, içeriğinizi beğenirse sizi takip edebilir.
  • Bu yeni takipçiler sayesinde gelecekteki tüm gönderilerde artan etkileşim görülür.

Bu sayede büyüyen ve gelişen profiliniz ile fenomen olma şansı kazanabilirsiniz. Bilindiği üzere fenomenler aldıkları reklam ve işbirlikleri sayesinde para kazanabilmekte.