Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fethiye’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnce, “Türkiye’nin neresine gidersek gidelim geçim sıkıntısı konuşuluyor, hayat pahalılığı, enflasyon konuşuluyor. Başka bir konu duymadım ben milletten. Bunu Erdoğan çözemez. Sorunun kaynağı Erdoğan’ın kendisi zaten" dedi.

Fethiye’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce bir soru üzerine “Beni aday yapın, koltuklarda da oturun hiçbir şey olmaz. Rahat edersiniz. Riskli iş bu. Aday olup kaybedersen koltuk da gider. Beni aday yapın koltuklarınızda da 124 yaşınıza kadar yaşayın. Kaç yaşınıza kadar yaşıyorsanız” ifadelerini kullandı.

'MANSUR YAVAŞ'A 3, KILIÇDAROĞLU'NA 15 ŞANS VERDİLER'

Bir gazetecinin, “Millet İttifakı’nın adayı olarak en çok konuşulan isimler Sayın Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yavaş, sizce onlar gösterildiği takdirde şansları ne olur?” sorusuna ise İnce, "Bilemiyorum. Başarılar dilerim. Sayın Mansur yavaş MHP’den büyükşehir adayı oldu. Kaybetti. Seçimdir bu kaybetmek de var. Sonra CHP’den bir daha oldu. Kaybetti. Hatta o ara CHP’den de istifa etti. Sonra tekrar üye oldu. Üçüncü seçiminde iyi de bir oyla kazandı. 3 kere şans verdiler. Sayın Kılıçdaroğlu’na 15 kere şans verdiler. Herkese 3 kere, 5 kere, 15 kere şans veriyorlar. Bu gariban Muharrem İnce’ye geldi mi, bir kerede çekil kenara diyorlar. Ben böyle kamyon şoförü fakir fukara bir köylü çocuğu olduğum için herhalde bu İstanbul’un entel dantel takımı da benden hoşlanmıyor. Süleyman Demirel’den de hoşlanmadı bunlar yıllarca. Sonra da büyük cumhurbaşkanı diye övgüler düzdüler. Herkese bu kadar şans veriyorsunuz da niye bu fukaraya gelince birinci seferde çekil diyorlar. Anlamış değilim" ifadelerini kullandı.