Bir araba almak istiyor ama yüksek faiz oranlarından ötürü bütçenizin zorlanacağını düşünüyorsanız bunun ekonomik bir yolunu bulabilirsiniz! Faizsiz araba sahibi olmak artık mümkün! Hem faiz yok hem de kampanyalar düzenleniyor. Son yıllarda çok daha fazla kişinin keşfettiği ve daha kolay şekilde araba alabildiği tasarruf şirketleri sizin için çözüm olabilir!

Taksitli ve Faizsiz Araba Kampanyaları!

Faizsiz araba alma kampanyaları sayesinde artık araba sahibi olmak sizin için hayal olmaktan çıkıyor. Güvenilir bir tasarruf şirketi aracılığıyla faizsiz araba almak ile ilgili önemli hususlar aşağıda sunulmuştur:

  • Araba kampanyaları hem sıfır hem ikinci el araçlar için geçerlidir
  • İstediğiniz aracın fiyatına ve taksit tutarına göre size özel ödeme planı çıkartılır
  • Teslim tarihleri noter onaylı olarak ya da serbestçe belirlenebilir
  • Sıra tespitli tasarruf yöntemi, vade ortası ya da esnek ödemeli tasarruf yöntemi ile araba alabilirsiniz

Sıra tespitli tasarruf yönteminde taksit tutarınızı kendiniz belirlersiniz ve şirket sizi uygun olan gruba ekler. Noter çekilişi ile araba teslim tarihi belirlenir. Serbest planlı tasarruf yönteminde ise teslim tarihi müşterilerimiz tarafından belirlenir.

Faizsiz Araba Alırken Ne Kadar Komisyon Oranı Öderim?

Peşinat konusunda sıkıntı yaşıyorsanız; uzun vadeli ödeme planları ve faizsiz olarak araba alma avantajlarından yararlanabilirsiniz. Peşinat vermenize ya da kefil göstermenize gerek yoktur.

Komisyon oranı bulunmamaktadır; bütçenize uygun olacak bir çalışma bedeli talep edilir. Aldığınız araca göre bu miktarda değişiklik olacaktır.

İktisatEvim ile İstediğiniz Arabaya Kavuşun!

Faizsiz araba almak artık İktisatEvim tasarruf şirketi ile çok kolay! İktisatEvim ile çalışmayı tercih ettiğinizde birçok avantajdan da yarar sağlayacaksınız.

İktisatEvim çalışanları deneyimli ve profesyonel olarak hizmet verirler. Faizsiz toplumsal dayanışma sistemi mantığı ile çalışan firma, kişiselleştirilmiş ödeme planı için size seçenekler sunar. Dilerseniz sonraki aşamalarda ödeme planınızda değişiklikler yapmanız mümkün!

Faizsiz araba almak için kefil ya da peşinat şartı da koymayan İktisatEvim sık aralıklarla uygun fiyat kampanyaları düzenler. Bu sayede çok daha uygun fiyatlarla araba almanız mümkün olacaktır. Dahil olmak istediğiniz iktisat sistemini seçin; faizsiz araba sahibi olmanın keyfini çıkartın!