Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, iktidara yakın gazetecilerin birkaç gündür aralarında, Sedat Peker’le ilgili üç söylentiyi yaydıklarını yazdı.

Sedat Peker'in yeniden başladığı ifşaları gündem oluşturmaya devam ediyor. Bir medya grubunun başında olan ismin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının yankıları sürerken, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, iktidara yakın gazetecilerin son bir kaç gündür Sedat Peker'e ilişkin 3 söylentiyi yaydıkları belirtti. 

Barış Pehlivan'ın 'Medyadaki AKP’lilerin Peker iddiaları' başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Konuşulanlar doğru mu yoksa abartma mı, zaman gösterecek. Ancak duydum ki iktidara yakın gazeteciler birkaç gündür aralarında şu üç söylentiyi yayıyor:

- Sedat Peker’in elinde bir başka medya patronuna ait görüntüler de varmış. İçeriğinin bilinmediği o görüntülerin seçim yaklaştığında paylaşılması bekleniyormuş.

- Sedat Peker için “Blöf yapıyor, elinde bir şey yok” diyen Cem Küçük, bu iddiasını bir AVM’de yemek yerken söylemiş. Küçük’ün İstanbul’da dediğini duyan birileri Dubai’deki Peker’e anlatmış. Peker’in yeni paylaşımları da bunun üzerine gerçekleşmiş.

- Sedat Peker Twitter’da yaptığı hamlelerle aslında medyadaki Süleyman Soylu’ya yakın insanları sistemin dışına atmaya çalışıyormuş.