Klimalar, sağladıkları üst düzey iklimlendirme konforu itibarıyla günlük yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır. Konut, ofis, hastane, alışveriş merkezi, kongre salonu, okul, otel, ev, site, villa ve sayılamayacak kadar çok alanda istenen ısı konforunu sağlayan klima çeşitleri, özel alanlar için özel çözümler üreten ve bütçe dostu klima fiyatları ile satışa sunulan cihazlardır. Değişen BTU kapasitelerinin yanı sıra hem fonksiyonellik hem de tasarım açısından da pek çok farklılıklar sunan klima modellerinin temel amacı hayatınızı kolaylaştırmak ve dört mevsim boyunca rahat etmenizi sağlamaktır. 34 yıldır sektörde yer alan FujiPlus, her biri mükemmel özelliklerle donatılmış akıllı klima modelleriyle mekanlarınızın hava kalitesini yükseltirken soluduğunuz havayı zararlı etkenlerden arındırarak konforunuzu en üst düzeye taşır. Hem kurumsal hem de bireysel ölçekte klimatize çözümleri sağlayan klima modelleri, ticari işletmeler ve konutlarda verimli ve tasarruflu ısı konforu sağlar. Markanın bütçenize uygun klima fiyatları ile satışa sunduğu klima seçenekleri arasında; multi klimalar, kaset tipi klimalar ve hava perdesi klima modelleri öne çıkar.

Multi Klima Sistemleri ile Evinizin Her Odasına Özel İklimlendirme

Klima çeşitleri arasında öne çıkan multi klimalar, iklimlendirmede çok yönlülük sunan klima modellerinden biridir. Kusursuz bir deneyim için tasarlanan multi klima sistemleri, evler, işyerleri ve ofisler için son derece idealdir. Konut ya da ofislerde her odanın farklı seviyede ısıtılmasını ya da soğutulmasını isteyenlerin tercih edebileceği multi klimalar bir tek dış üniteye bağlanmış çoklu split klimalardır. 8 adete kadar iç ünitenin entegre edilebildiği multi sistem klima modelleri, tek bir merkezden kolaylıkla kontrol edilebilir. Bina dışındaki kirliliğin önüne geçen ve yerden tasarruf sağlayan multi klimalar, yakıt tasarrufunun yanı sıra soğutma ve ısıtmada konfor yaratır. Büyük konutların ya da ticari işletmelerin her bir bölmesini ihtiyaca göre ısıtma/soğutma esnekliği sunan modeller, her mekana kolayca adapte edilebilir. İç mekanda son derece sessiz çalışan multi klimalar kendi içinde kaset, kanal, yer-tavan ve duvar tipi olmak üzere çeşitlere ayrılır. Seçenekler içerisinde en çok tercih edilen model olan duvar tipi multi klimalar, ortamın ihtiyacı olan ısı seviyesini kısa sürede sağlar. Isı değerini stabil bir seviyede tutarak hem enerji verimliliği sağlayan hem de ısı dalgalanmalarının önüne geçen bu modellerin inverter teknolojisiyle donatılmış olan modelleri daha tasarruflu ısı konforu vadeder. Wi-Fi özellikli modeller uzaktan kolayca kontrol edilebilir. Bu cihazların kapasiteleri 9000 BTU ile 42000 BTU arasında değişkenlik gösterir. Multi klima fiyatları, modeline ve kapasitesine bağlı olarak farklılıklar gösterir. Bütçe dostu klima fiyatları ile satışa sunulan multi sistem klimalara siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Klima-fiyatlari

Kaset Tipi Klima Modelleriyle Ticari İşletmelerde Üst Düzey Konfor

FujiPlus, kaset tipi klima modelleriyle okullar, siteler, fabrikalar, oteller, ibadethaneler, konutlar, hastaneler ve alışveriş merkezleri gibi büyük ölçekli alanlara ideal klimatize çözümleri sunar.  Uygun klima fiyatları ile satışa sunulan bu modeller, hem şık ve lüks bir görünüm yaratan hem de enerji verimliliği sağlayan cihazlardır. Ofis iç mekan tasarımına uygun kaset tipi klimaların iç ünitesi tavan boşluğuna dış ünitesi tavana yerleştirilir. 24.000 BTU ve 60.000 BTU aralığında kapasitelere sahip klimalar, 30 m2’den120 m2’ye kadar büyüklükteki alanların iklimlendirilmesi için son derece idealdir. 4 yönlü hava salınımı özelliği ile homojen ısı konforu sunan bu klima modelleri, elektrik kesintilerinde en son ayarı hafızasında tutar ve elektrik geldikten sonra hafızasındaki en son mod ile çalışmaya devam eder. İnverter teknolojisine sahip modeller yüksek enerji tasarrufu sağlayarak bütçeniz korumaya yardımcı olur. Kaset klima modelleri dışarıdan aldığı temiz havayı kullandığı için hijyenik ve sağlıklıdır. Kaset tipi klima fiyatları, ürünün fonksiyonel ve teknik özelliklerine ve kapasitesine bağlı olarak farklılıklar gösterir.

Klima-fiyatlari-2

Ortam Isısını Muhafaza Eden Hava Perdesi Modelleri

Ofis ve işyerlerinde stabil sıcaklık ortamı oluşturmak isteyen kullanıcılar için tasarlanan hava perdesi modelleri, ısıtılmış veya soğutulmuş mekanların ısısının muhafaza edilmesini sağlar. Hava perdeleri, kullanım amacına göre değişik kapasitelerde üretilir ve farklı klima fiyatları ile satışa sunulur. Genellikle kapı üzerine monte edilen bu cihazlar, yarattığı kuvvetli akım ile ısı kaçışını önler. Isıtıcılı ve ısıtıcısız modelleri bulunan hava perdeleri ortam ısısını korumanın yanı sıra enerji tasarrufu da sağlar. Sahip olduğu perdeleme özelliği sayesinde havayı toz, koku, haşere veya gaz gibi zararlı etkenlerden arındıran ve rahat bir nefes almanıza yardımcı olan bu cihazlar, dikey veya yatay olarak sabit bir hızla hava üfleyerek iki farklı ortam arasındaki hava geçirgenliğini engeller. Böylece dışarıdan içeriye hava geçişlerini de minimize etmeye yardımcı olur.  Klima hava perdeleri, toza karşı duyarlı olan işyerlerini dışarıdan gelen tozlara karşı korur. Bu modeller, klima fiyatları değerlendirildiğinde ekonomik iklimlendirme çözümleri arasında yer alır. Hava perdesi klima fiyatları, ürünlerin özelliklerine ve kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösterir. 

Tüm bireysel ve kurumsal iklimlendirme çözümleri için sektörün öncü markası FujiPlus’ın ürettiği klima modellerine göz atabilir ve ihtiyacınız için en uygun olan modeli seçebilirsiniz. Klima fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için ürünleri inceleyebilir, modeline bağlı olarak farklı klima fiyatları ile satışa sunulan cihazlara bütçe dostu klima fiyatları ile siz de kolayca sahip olabilirsiniz.