İstanbul Fatih'te bir kişi, kedi yuvasını yumruklayarak parçaladı. Şüphelinin yuvayı parçaladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay, geçtiğimiz cumartesi saat 03.00 sıralarında Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta gezen 3 kişiden biri, kedi yuvalarının yanına yaklaşarak bir yuvayı parçaladı. Şüphelinin yuvayı parçaladığı sırada yuvada uyuyan kedi kaçtı. Mahalle sakinleri, olaydan sonra besledikleri kediyi bir daha görmediklerini ifade etti.

'POLİSE ŞİKAYET ETSEK DE SONUÇ ALINAMIYOR'

Mahalle sakinlerinden Suna Koç, "Gördüğünüz şahıs, bizim hayvanların uyuması için yaptırdığımız yuvaya gelip bütün kuvvetiyle içinde kedi varken yumruk atıyor. O hayvan o günden beri ortada yok. Biz bu şahsın bulunmasını istiyoruz. Biz şahsı tanımıyoruz, daha önce de görmedik. Bu olayda gece 03.00'te yaşanıyor. Yuva paramparça halde, kedi de ortada yok. Böyle insanların ortada dolaşmasını istemiyoruz. Bu hayvan ona ne yapmış olabilir ki? Kedinin hiçbir zararı yok, sokakta da dolaşmıyor. Kedi uyumaya çalışan, kendini soğuktan koruyan bir hayvan. Daha önce böyle olaylar çok yaşandı. Biz polise şikayet etsek de herhangi bir sonuç alınamıyor" dedi.