Yaz aylarında mutlaka giyilmesi gereken şey hiç şüphesiz atlettir. Atletler yazın terlediğimizde bütün terimizi emerek hasta olmamızı önlerler. Yaz aylarında sık sık atlet değiştirilmesi önerilir. Ayrıca atletler kıyafetlerimizde ter izi çıkmasını da önlüyorlar. Yazın sıcağında terlememek mümkün değil. Her gün duş alsanız da dışarı çıktığınızda yoğun tempodan ve sıcaktan mutlaka terlersiniz. Ter problemine çözüm olarak atlet giymenizi öneririz. Yanınızda bulundurduğunuz yedek atletiniz sayesinde gün içerisinde kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Atletler yarım kollu olabildikleri gibi, askılı ya da sıfır kol da olabiliyorlar. Atletler sırtımızı da kapattıkları için yaz aylarındaki gribin ve soğuk algınlığının da önüne geçiyorlar. Pamuklu atletler sağlık açısından son derece faydalıdır. Atlet alırken atletin yapıldığı materyale mutlaka dikkat etmelisiniz. Polyester kumaştan üretilen atletler terletecek ve koku yapacaktır. Pamuklu kumaşlar ise hem yumuşak dokusu hem de sağlık açısından uygunluğu sebebiyle en çok tercih edilen kumaş çeşididir.

Boxer seçiminde de pamuklu kumaştan yana olmalısınız. İç çamaşırında hijyen çok önemlidir. Her gün iç çamaşırınızı değiştirmelisiniz. Böylece kendinizi iyi hissedecek ve olası bir hijyen sorununun önüne geçmiş olacaksınız. Boxer seçerken kendi beden ölçülerinize uygun olanı seçmenizde yarar var. Dar veya bol boxer’lar sizi rahatsız edecektir. Vücudunuza tam olarak oturan boxer da bir diğer rahatsızlık nedeni. İç çamaşırı alırken mutlaka deneyerek rahatlığını test etmelisiniz.

Erkeklerin büyük bir çoğunluğu slip yerine boxer giymeyi tercih ediyorlar. Bunun en önemli sebebi  de hiç şüphesiz boxer’ın rahat olmasındandır. Boxer’ların çeşit çeşit renklerinin olması da bir diğer tercih sebebi.  İç giyime yeterince önem vermeyen baylar, kadınlar tarafından sık sık eleştirilir. Eğer eleştirilmek istemiyorsanız atletinize ve boxer’ınıza özen göstermelisiniz.

Yaz aylarında sıcakların artmasıyla her gün düzenli olarak duş almak bir çeşit zorunluluk halini aldı. Evden çıkmadan duşunuzu almayı ihmal etmeyin. Böylece gün boyunca rahat edersiniz. Eğer uyku probleminiz varsa akşam duş alarak uyumayı da deneyebilirsiniz. (Advertorial / Tanıtım Haberi)