Bir anti-aging yani yaşlanma karşıtı uygulama olan hydrafacial; ölü dokuların temizlenmesi, akne izlerinin yok edilmesi ve cildin gençleştirilmesi gibi sonuçları ortaya koymaktadır. Vortex teknolojisi sayesinde hydrafacial cihazı ile gerçekleştirilen cilt bakımı uygulaması, cerrahi bir operasyon değildir. Tamamen el değmeden, ameliyatsız bir çözümdür. Peki, hydrafacial cilt bakımı fiyatları ne kadar? Bu konuda net bilgi vermek ne yazık ki doğru değil. Ancak pek çok faktör ön planda. Şimdi onlardan bahsedelim.

Hydrafacial Nedir?

Mavi, beyaz, yeşil ve turuncu uçları sayesinde, yaşlanma karşıtı olarak, cilt tiplerine uygun şekilde gerçekleştirilen son teknolojiye sahip bir cilt bakımı uygulaması olarak adlandırılmaktadır. Son teknolojik gelişmelere entegre hydrafacial cihazı ile gerçekleştirildiği için uygulama sırasında el değmeden işlemler tamamlanır. Özel solüsyonların cilde uygulanması, cilt altına nüfuz ettikten sonra da vakum cihazı ile çekilmesi sonrasında ciltteki ölü hücreler ortadan kaldırılmakta, pürüzsüz bir cilt oluşturulmaktadır.

Hydrafacial Fiyatları 2022

Belirli seanslar üzerinden gerçekleştirildiği için, hydrafacial cilt bakımı fiyat değişiklik göstermektedir. Ancak ilk seanstan itibaren olumlu sonuçlar alınmaya başlanır. Bunun yanında ortalama olarak 4 ila 6 seanslık bir süreç, uygulamadan en yüksek verimin alınması adına son derece önemlidir. Peki, hydrafacial fiyatları neye göre değişiklik gösterir?

  • ●  Kullanılan solüsyon,
  • ●  Cilt tipi,
  • ●  Cilt probleminin türü ve
  • ●  Seans sayısı dikkate alınmaktadır.

Her uygulamada olduğu gibi hydrafacial cilt bakımı uygulamasında da belirli fiyat düzeyleri bulunmaktadır. Bu nedenle çok daha düşük fiyatlara bu işlemin yapıldığı klinikler bulmanız söz konusu olabilir. Ancak bu durum sağlığınız ve uygulamadan alacağınız verimi tehlikeye düşürür. İşte bu sebeple mutlaka uzman bir klinikten destek almalı, böylece en doğru sonuçlara ulaşmalısınız.

Hydrafacial Cilt Bakımı Yorumları: Flora Klinik

Son derece başarılı bir cilt bakımı uygulaması olduğundan, sıklıkla tercih edilmektedir. Üstelik hydrafacial cilt bakımı yaptıranlar da sürecin sonunda elde ettikleri başarı ile mutlu oluyorlar. Hem çok kolay olması hem de alınan sonucun üst seviyede olması, hydrafacial cilt bakımı uygulamasının neden ön planda olduğunu göstermektedir. Flora Klinik de bu süreçte uygulamayı tercih edenlerin yanında. Uzman ekibi ile cilt bakımı uygulamasını gerçekleştirmekte, teknolojik altyapısı ile her türlü fırsatı oluşturmaktadır. +90 212 215 57 87 numaralı telefondan kliniğe ulaşabilir ve detayları öğrenebilirsiniz. Biz de bu içeriğimizde “Hydrafacial Fiyatları” hakkında bilgi vererek size detaylı bilgi aktarımı sağlamaya çalıştık.

Meta Açıklaması

Hydrafacial fiyatları ne kadar? 2022 fiyatları neye göre belirleniyor? Hydrafacial cilt uygulaması hakkında pek çok detay burada!